Prima pagină » Actualitate » Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță! Ce sumă încasează lunar medicul

Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță! Ce sumă încasează lunar medicul

09 oct. 2024, 08:15,
în Actualitate

Valeriu Gheorghiță s-a căsătorit recent cu Monica Bârlădeanu. Acesta nu este la prima căsătorie. Medicul a fost însurat timp de aproape 20 de ani cu Cristina, de profesie tot medic, și au împreună doi copii. După separare, Valeriu Gheorghiță plătește pensie alimentară pentru fiul și fiica sa. În declarația sa de avere este precizat ce pensie alimentară plătește lunar.

Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță

Monica Bârlădeanu s-a căsătorit cu Valeriu Gheorghiță sâmbătă, 5 octombrie 2024. Nunta fastuoasă a avut loc la Palatul Snagov, într-un decor de poveste și în prezența unor invitați importanți din domeniul politic și medical. Prima dată au fost surprinși împreună în 2023, într-un complex turistic din Bulgaria, și tot atunci s-a aflat despre divorțul medicului de fosta soție.

Monica Bârlădeanu i-a cunoscut pe cei doi copii ai soțului ei, Valeriu Gheorghiță, în primăvara acestui an. Actrița și cei mici au fost fotografiați în timpul unei sesiuni de shopping într-un mall din București. Au zăbovit minute bune printre raioanele magazinelor și, după o serie de dezbateri, au făcut mai multe achiziții.

Chiar dacă este divorțat, medicul a arătat că își îndeplinește cu responsabilitate angajamentele de tată și se asigură că celor mici nu le lipsește nimic. Mai mult, Monica Bârlădeanu se descurcă excelent în rolul de mamă vitregă, demonstrând, în timpul cumpărăturilor, multă răbdare și atenție față de cei doi copii.

Le dă copiilor 6.000 de lei lunar

Declarația de avere a lui Valeriu Gheorghiță arată că acesta plătește o pensie alimentară în valoare de 6.000 de lei. După divorț, medicul s-a asigurat că celor doi copii nu le lipsește nimic și că au parte de o viață confortabilă.

Valeriu Gheorghiță are ca manager al spitalului SRI un salariu de 17.000 de lei lunar, la care se adaugă 4.500 de lei din activitatea didactică de la UMF Carol Davila. Mai mult, medical oferă consultanță medicală, câștigând în jur de 1.000 de lei din această activitate, conform declarației sale de avere.

În total, venitul lunar al lui Valeriu Gheorghiță se ridică la aproximativ 22.500 de lei. Este posibil ca acesta să fie nevoit să plătească o sumă considerabilă cu titlu de pensie alimentară pentru cei doi copii pe care îi are din căsătoria anterioară.

Înainte s-o cunoască pe Monica Bârlădeanu, Valeriu Gheorghiță a trecut printr-un alt mariaj. Cristina, cea cu care a trăit o poveste de dragoste de 20 de ani, i-a oferit doi copii, pe care aleg să nu-i expună excesiv. Relația dintre foștii soți ar fi început încă din timpul studenției.

Cristina Gheorghiță lucrează, de asemenea, în domeniul sănătății. Este specialist în recuperare, medicină fizică și balneologie.

Căsnicia dintre Cristina și Valeriu Gheorghiță ar fi fost pusă la încercare în perioada pandemiei. Medicul a coordonat campania națională de vaccinare împotriva COVID-19, rol extrem de solicitant și care a interferat cu viața sa privată.

După perioada pandemiei, Gheorghiță a început un nou capitol în cariera sa profesională. Acum, ocupă funcția de manager al Spitalului de Urgență prof. Dr. Agrippa Ionescu din cadrul SRI și este, de asemenea, profesor la Facultatea de Medicină și Farmacie din București.

Așadar, Valeriu Gheorghiță plătește pensie alimentară pentru fiul și fiica sa în sumă de 6.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`