Prima pagină » International » Ce pedeapsă a primit femeia care și-a omorât sora cu 189 de lovituri de cuțit
Ce pedeapsă a primit femeia care și-a omorât sora cu 189 de lovituri de cuțit

Ce pedeapsă a primit femeia care și-a omorât sora cu 189 de lovituri de cuțit

22 oct. 2019, 18:40,
în International

Elizaveta Dubrovina, o tânără în vârstă de 22 de ani, din Rusia, a fost condamnată la 13 ani de închisoare după ce în urmă cu trei ani şi-a ucis sora într-o scenă care întrece orice cruzime. Motivul invocat de aceasta a fost unul halucinant, fata susţinând că era geloasă pe faptul că sora ei era mai frumoasă.

Tânăra a şocat judecătorii, declarând în instanţă că simţea o invidie incredibilă faţă de sora sa Stefania, de doar 17 ani pentru că, din punctul ei de vedere, atrăgea toate privirile, eclipsând-o. Elizaveta nu şi-a mai putut controla acest sentiment care o încerca de multă vreme şi a recurs la gestul îngrozitor, omorând-o.

Elizaveta a fost găsită vinovată de omor deosebit de grav de o instanţă din Sankt Petersburg (Rusia) în urma faptei comise în anul 2016 şi condamnată la 13 ani de închisoare.

Procurorii care au preluat acest caz au declarat că tânăra şi-a omorât sora mai mică înjunghiind-o cu un cuţit de 189 de ori şi i-a tăiat urechea dreaptă.

Deşi cele două păreau apropiate în copilărie, deoarece crescuseră într-un oferlinat, se pare că Elizaveta îi pregătea un destin tragic surorii sale nevinovate. Ulterior, cele două fete îşi găsiseră o locuinţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`