Prima pagină » Magazin » Ce parti ale corpului femeii adora barbatii in functie de zodie
Ce parti ale corpului femeii adora barbatii in functie de zodie

Ce parti ale corpului femeii adora barbatii in functie de zodie

13 sept. 2011, 11:37,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:239767;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Ii plac sanii tai? Sau poate i se pare apetisant posteriorul? Afla care sunt zonele care il atrag cel mai mult pe iubitul tau, in functie de zodia lui.
Fecioara (23 august – 22 septembrie) – Nativii din aceasta zodie sunt adepti ai perfectiunii, deci nu accepta sub nicio forma lipsa de simetrie. Vrea ca iubita lui sa aiba un trup perfect. Sani rotunzi, nici prea mari si nici prea mici, posterior obraznic si picioare frumoase. De asta are nevoie pentru a te adora.
Balanta (23 septembrie – 22 octombrie) – Acest barbat este fascinat de sani. Adora femeile cu sani frumosi, naturali. Nu trebuie sa porti cupa mare la sutien, ci pur si simplu sa acorzi o atentie speciala acestei zone. Un decolteu frumos il va cuceri.
Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie) – Acest barbat isi doreste alaturi o femeie cu silueta de model: talie subtire si picioare lungi. Daca vei lua in greutate, el va fi primul care-ti va atrage atentia.
Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie) – Sagetatorii sunt mai mult fascinati de forme decat de dimensiuni, iar slabiciunea lor sunt sfarcurile care se pot intrezari sub o bluza. Din acest motiv urasc sutienele si nu se lasa pacaliti de cele cu push-up.
Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie) – Capricornul este un barbat foarte critic. Însa poate face mici compromisuri cand vine vorba de aspectul fizic daca partenera se evidentiaza prin alte calitati precum inteligenta sau pozitie sociala.
Varsator (21 ianuarie – 18 februarie) – Pentru Varsator nu conteaza marimea. Un fundulet obraznic il poate da gata din prima. Mai ales daca posesoarea are si simtul umorului si inteligenta.
Pesti (19 februarie – 20 martie) – Nimic nu este mai incitant pentru nativii din Pesti decat o pereche de picioare lungi, pe tocuri. Daca il zaresti pe strada intorcand capul dupa femei, sa stii ca motivul este dat de picioarele frumoase.
Berbec (21 martie – 20 aprilie) – Barbatii din zodia Berbec adora femeile voluptoase si astfel si sanii mari. Nu inseamna ca nu sunt dispusi sa faca si compromisuri daca se indragostesc de o femeie care nu se incadreaza in idealul lor.
Taur (21 aprilie – 21 mai) – Taurii iubesc femeile cu forme naturale. Nu trebuie sa ai sani mari pentru a-l cuceri, insa singura conditie este fermitatea.
Gemeni (22 mai – 21 iunie) – Barbatul din Gemeni adora corpul unei femei, insa partea preferata este posteriorul. Daca ai fost inzestrata cu un fund rotund si ferm, nativul din Gemeni nu-ti va rezista. 
Rac (22 iunie – 21 iulie) – Sanii sunt partea corpului tau care il excita teribil. Nativii din Rac sunt de-a dreptul obsedati de sanii mari. Fanteziile lor implica adesea sanii de dimensiuni uriase.
Leu (23 iulie – 22 august) – Nativii din Leu au o slabiciune pentru sanii naturali care arata perfect, obraznici si fermi. Poarta o bluza fara sutien si il vei innebuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *