Prima pagină » Actualitate » Ce părere au moldovenii din Botoșani despre Marcel Ciolacu: ”Au ajuns toate lichelele să-și bată joc de un popor întreg” – VIDEO

Ce părere au moldovenii din Botoșani despre Marcel Ciolacu: ”Au ajuns toate lichelele să-și bată joc de un popor întreg” – VIDEO

09 mai 2024, 11:55, 5 ,
în Actualitate

Gafa lui Marcel Ciolacu nu a rămas fără ecou, iar jurnaliștii din Botoșani au luat interviuri stradale despre ce părere au oamenii simpli de spusele premierului României. Reacțiile au fost dintre cele mai dure, toți spunând că gafa este de neiertat.

Vă aducem aminte faptul că Marcel Ciolacu a avut o intervenție nefericită spunând că Buzăul nu este în Moldova și că nu mai trebuie să fie jignit.

Ce părere au moldovenii din Botoșani despre Marcel Ciolacu

Jurnaliștii din Botoșani au luat câteva interviuri stradale despre ce părere au oamenii simpli, moldoveni, despre gafa lui Marcel Ciolacu. Fiecare om intervievat a fost extrem de tăios în ceea ce privește gafa uriașă făcută de prim-ministru. Toți au explicat faptul că e de neiertat cum un oficial de asemenea rang are o părere atât de rea despre o parte dintre locuitorii României:

Ciolacu este un tâmpit și un ordinar. Le este rușine cu moldovenii care ăștia votează pentru ei, cu PSD. Un escroc ordinar. Să nu aud de el


Mă așteptam la mai mult de la domnul Ciolacu. Dacă îi este rușine că e moldovean, să-i fie rușine, nu?


Nu-mi mai stricați ziua. În primul rând este un om care nu, nu-și coordonează gândirea cum trebuie. Cum să scapi ca om politic o asemenea expresie, să te faci de …. Deși au ajuns toate lichielele sus care își bat joc de un popor întreg.


Am rămas entuziasmat când am văzut așa ceva. Dar nu numai el, eu am participat la emisiunea Câștigă România! Ianțu te tratează la fel. Pentru Ianțu, Banatul este, deci România este doar Banatul. Nu-l condamn pe Ianțu că are pretenții că este om de cultură, dar pe Marcel, atât îl duce mintea. Deși n-am votat niciodată cu PSD-ul, am fost acuzați toți că… Marcel este inconștient.


Mă raportez totuși că Moldova a dat cele mai mari personalități ale României din toate timpurile. Ștefan cel Mare și Sfânt și așa mai departe. Nici măcar nu merită comentată.


Un prim-ministru nu trebuie să se refere numai la Buzău, e prim-ministru pentru toată țara! Trebuie să reflecte toată țara. au fost câteva dintre părerile moldovenilor din Botoșani. ” au conchis oamenii întrebați de Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, un prim-ministru fără Bacalaureat

Lipsa de studii a prim-ministrului Marcel Ciolacu se poate vedea din gafele elementare pe care le face. Marcel Ciolacu a fost acuzat că nu are Bacalaureatul luat și că studiile superioare au fost făcute făcând falsuri grosolane. Eugen Teodorivici la somat la BZI LIVE pe premier să arate diploma de Bacalaureat, somație care nu a avut niciun răspuns până în aceste momente:

Când o să vedeți dumneavoastră diploma de Bacalaureat a lui Marcel Ciolacu… A început Hașdeu, a picat treapta a doua, s-a dus la Eminescu, nu a luat Bacalaureatul și înainte când nu luai Bacalaureatul mai făceai încă un an și se consideră a fi școală profesională, ceva de genul ăsta. Dacă ați fi premier, ați lăsa să se speculeze pe o informație de asta? Nu veniți cu diploma? Ciucă și Ciolacu sunt puși să vândă ce se mai poate vinde în țara asta. a conchis Eugen Teodorovici

În acest context era de așteptat ca Marcel Ciolacu să facă gafe în ceea ce privește moldovenii, cei din Botoșani reacționând acid la spusele prim-ministrului.

 

Comentarii
  • EII, LASATI COMENTARIILE ASTEA DESTEPTE, LA BOTOSANI PSD E NUMBER ONE DIN ANUL 1990.

  • S-au simtit bostonienii(curu Moldovei) ofensați, ce sa zic?!

  • Bine ca este „Luptator in Revolutie”!

  • Sa ne kakam pe Colacul wc si pe Psd-ul lui si pe Pnl-ul lui iohanis. Panaramile la gunoi, la gunoi tradatorii acestei tari!

  • Foarte bine ca a jignit moldovenii. Acum toata tara rade de noi pentru ca intr- adevar numai Moldova a votat mereu 90 % Pnl + Psd. De asta ni s-a dus vestea de prosti,inapoiati mintal cum ne considera ceilalti romani din tara . ,,Ba tu esti moldovean, pleaca d’acia” asta raspuns l-am primit eu in Bucuresti intr- o statie de autobuz, intrebasem si eu cum pot sa ajung in Piata Victoriei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *