Prima pagină » Cancan » Ce operații estetice are Anca Țurcașiu? Vedeta consumă o băutură ce o menține tânără

Ce operații estetice are Anca Țurcașiu? Vedeta consumă o băutură ce o menține tânără

06 iul. 2022, 15:15, 1 ,
în Cancan

Anca Țurcașiu are un corp de invidiat la 52 ani și nu are operații estetice. Aceasta reușește să se mențină printr-o alimentație sănătoasă și sport. Mai mult de atât, actrița a precizat că a renunțat și la apa din comerț. Cântăreața bea o băutură alcalină. 

Mulți internauți au acuzat-o că și-a adus îmbunătățiri, însă artista a precizat că nu este vorba de așa ceva. Totodată și Andra Măruță se numără printre vedetele ce se mențin în formă. La vârsta de 35 ani, cântăreața reușește să atragă toate privirile.

Are Anca Țurcașiu operații estetice?

Anca Țurcașiu a fost acuzată în nenumărate rânduri de către internauți că are operații estetice. La vârsta de 52 ani, aceasta arată mai tânără ca niciodată. Vedeta a recunoscut că este într-adevăr schimbată, este un alt om, dar nu și-a făcut nici o intervenție. Anca Țurcașiu a ținut să sublinieze că are o altă culoare și o altă lungime a părului, și-a schimbat stilul de viață, dar nu și-a adus îmbunătățiri. 

„Sunt mai slabă, sunt mai zâmbitoare, sunt cu părul total diferit, drept şi cu o culoare un pic schimbată. Dar îi invit să pună una lângă alta fotografiile mele de la 20, 30, 40 şi 50 de ani şi să vadă că sunt absolut aceeaşi persoană.”, a declarat Anca Țurcașiu. 

Vedeta este total schimbată după divorțul de Cătălin Georgescu. Aceasta a înflorit după despărțirea de fostul soț, iar internauții au luat-o în vizor. Artista s-a fotografiat în costum de baie, iar imaginea a primit foarte multe aprecieri și comentarii din partea urmăritorilor, precum: „Ce faci de te menții așa? Wow, mai mult de 25 de ani nu ai. Dai MARE CLASĂ la fetițele din ziua de azi….”, „Anca Țurcașiu e VAMPIR…veșnic tânără!!! He he he…😉Te pup Ancuțo !!! Over the top !!!🔝🥇”. Cu toate că a trecut printr-o perioadă grea și a avut parte de o despărțire dureroasă, cântăreața a precizat că este mult mai puternică acum.

„Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a declarat cântăreața.

Ce băutură consumă Anca Țurcașiu pentru a se menține tânără

La vârsta de 52 ani, Anca Țurcașiu arată impecabil. Aceasta a dezvăluit și secretul pe care îl are pentru a avea un corp de invidiat. Cântăreața a renunțat la apa din comerț, în schimbul unei băuturi ce o face să se simtă bine atât fizic cât și psihic. Artista bea un lichid special, alcalin, ce ține departe bolile și atrage energiile pozitive. 

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea”, a declarat Anca Țurcașiu. 

Pe lângă băutura pe care o consumă, aceasta a adoptat și o alimentație sănătoasă. Cântăreața este vegetariană, a renunțat la carne de la începutul anilor ’90. Aceasta a precizat că nu ține dietă, ci este un stil de viață pe care l-a adoptat în urma unor cărți pe care le-a citit. Mai mult de atât, vedeta face mult sport pentru a se menține. 

Deși a fost acuzată de faptul că ar avea operații estetice, Anca Țurcașiu a declarat că nu este vorba despre așa ceva. Aceasta a precizat că se menține printr-un stil de viață sănătos. Un corp de invidiat, ce nu îi trădează vârsta are și Vica Blonchina. Vedeta apelează din când în când la medicul estetician pentru tratamente ce îi mențin tenul tânăr. 

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024