Prima pagină » Cancan » Ce ocupație are Deea Maxer, acum, în pandemie! Vedeta a ajuns să câștige 3000 de euro pe lună

Ce ocupație are Deea Maxer, acum, în pandemie! Vedeta a ajuns să câștige 3000 de euro pe lună

02 feb. 2022, 14:09,
BZI.ro, în Cancan

Deea, soția lui Dinu Maxer, a ajuns să aibă o nouă ocupație în pandemie, și aceasta datorită restricțiilor care au dus la anularea multor evenimente. Astfel, frumoasa brunetă s-a dovedit o afaceristă de succes, contribuind la mărirea bugetului familiei. De ceva vreme, Deea Maxer a ajuns să lucreze într-o afacere cu cosmetice și produse de înfrumusețare.

Deea Maxer și soțul ei, Dinu, formează un cuplu foarte îndrăgit în România, ei având împreună doi copii. La un moment dat, chiar s-a zvonit că Deea și Dinu Maxer se despart, însă nu a fost nimic adevărat. Cuplul are un băiat, Andreas, în vârstă de 11 ani, și o fetiță, Maysa, care a împlinit doi ani în octombrie 2021. Și cum fețița s-a mai mărit, soția artistului a luat decizia să se lanseze într-o afacere cu care să suplimenteze un pic veniturile familiei.

Deea Maxer are o nouă ocupație

Pe lângă faptul că este o mămică frumoasă, Deea Maxer s-a dovedit și o afaceristă de succes! Cum soția lui Dinu Maxer și-a dorit să mai facă ceva pentru bugetul familiei, ea s-a lansat într-un business cu cosmetice. Și aceasta deoarece a dori să-și mai umple timpul în afara aparițiilor televizate și a activităților mondene la care participa alături de soțul ei.

Astfel, vedeta și-a ales ceva pe gustul ei și a intrat în lumea cosmeticelor. În prezent, Deea Maxer a ajuns să lucreze într-o afacere cu cosmetice și produse de înfrumusețare. Mai precis, Deea Maxer face marketing online pentru o firmă de beauty la care s-a angajat. Și nu e nicio mirare că ea a avansat repede, semn că se descurcă de minune la job-ul pe care-l are acum.

„Ce fac eu aici? Fac marketing online, deci practic lucrez în domeniul MLM, multi level marketing, am început ca și consultant al companiei și într-o lună de zile am atins un record pe țară. În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei. Așadar mi-am format o echipa, fac recrutări, am deja o echipă foarte frumoasă de fete din toate orașele țării cu care lucrez. Multe dintre ele și-au luat deja primele salarii, fiind sprijinite de mine, fiind în grupul meu de activare și le ajut să atingă nivele cât mai mari în companie, alături de mine, încât să câștigăm un venit suplimentar”, a scris Deea Maxer pe contul de socializare.

Pierdere importantă pentru Deea și Dinu Maxer

La jumătatea lunii trecute, familia Maxer a trecut prin clipe dureroase după ce tatăl artistului a murit. La acel moment, Dinu Maxer a anunțat pe rețelele de socializare că și-a pierdut tatăl în urmă cu puțin timp. Dinu și soția sa, Deea Maxer, au fost luați pe nepregătite în urma decesului acestei bdragi persoane.

În data de 14 ianuarie 2022, tatăl lui Dinu Maxer, în vârstă de 74 de ani, a decedat fulgerător. Cu ultimele puteri, artistul a scris câteva rânduri în memoria tatălui său, pe rețelele de socializare. Totodată, Dinu a mai dezvăluit că tatăl lui s-a luptat timp de 14 ani cu o boală incurabilă, fiind nevoit să stea tot timpul prin spitale. Mai mult, în luna martie, tatăl lui Dinu Maxer urma să împlinească 75 de ani.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *