Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce obiceiuri are Sofia Vicoveanca la 81 de ani. Secretele tinereții fără bătrânețe

Ce obiceiuri are Sofia Vicoveanca la 81 de ani. Secretele tinereții fără bătrânețe

13 oct. 2022, 20:01,
în Cancan ultimă oră

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite interprete de muzică populară din țara noastră. Români din țară și de peste hotare merg la spectacole și evenimente private pentru a o vedea și pentru a o asculta.

Ajunsă la venerabila vârstă de 81 de ani, artista a dezvăluit cum petrece mare parte din timp, dar și ce trucuri mici folosește pentru a avea un ten atât de luminos și fără riduri.

Ce face Sofia Vicoveanca la 81 de ani

Îndrăgita interpretă de muzică populară șofează, pictează, scrie poezii și este dependentă de rețelele sociale, ba chiar ea susține că este „căsătorită” cu platforma Facebook.

„Sunt măritată cu Facebook-ul. Știu să blochez și să ies din grupuri. «Doamnă, când nu postați, mă gândesc că ați pățit ceva», mi-a zis cineva. Pun periodic câte o urare, o poezie, ceva. Mai dau și eu like, o inimioară, o floricică”, a dezvăluit îndrăgita artistă.

Sofia Vicoveanca șofează la 81 de ani

Artista a dezvăluit că la un moment dat cineva a întrebat-o dacă nu vinde mașina, gândindu-se probabil că nu mai șofează la vârsta ei, iar artista s-a amuzat.

„M-a întrebat: « Nu vindeți mașina?», «De ce?», «Păi vârsta…», «Ce vârstă…». Îmi zice lumea că nu arăt anii”, a mai spus artista.

Sofia Vicoveanca scrie poezii, desenează, dezleagă integrame și se ocupă de flori, fiind o mare iubitoare a plantelor, își ține mintea ocupată pentru că nu îi place sentimentul de singurătate, de urât.

Artsita este foarte solicitată la evenimente private și concerte la care participă foarte multe persoane, ba chiar urmează să plece peste hotare, în Irlanda, Roma și Oslo.

„Am fost deunăzi la o nuntă în Bucovina, 1.600 de suflete. Acum o lună am fost în Scoția, mireasa din Rădăuți, mirele din India. Dacă vedeați cum băteau indienii din picioare! Urmează să plec în Irlanda, apoi la Roma și, dacă dă Domnul, după Sfântul Nicolae, la Oslo. Românilor de afară le e dor de casă. Joacă, sunt bucuroși, dar le vezi grija, amarul și dorul”, a mai povstit Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca se bazează pe tratamente naturiste pentru îngrijirea tenului

Pentru curățarea feței, Sofia Vicoveanca folosește ulei de măsline, însă nu din comerț, ci de la producători. Un acest ulei de măsline, artista pune busuioc de la Bobotează pe care îl primește de la preot. Amestecul trebuie lăsat la macerat, iar cu ajutorul lui, tenul devine hidratat. Ulterior, interpreta folosește un strat de miere lichidă pentru cel puțin 30 de minute.

„Eu am tenul foarte uscat și am scris și în cărțulie (n.r. Cartea pe care urmează să o lanseze) câteva trucuri naturiste, despre care m-ați întrebat. De câțiva ani mă dau pe față cu ulei de măsline de la producător, nu din comerț. Aduc românii noștri plecați în lume, de te miri unde. Eu pun în uleiul de măsline extravirgin busuioc de la Bobotează, primit de la preot. Nu pun creguța cu totul, ci doar bobițele uscate și eventual și frunzele.
Se curăță fața, se tamponează cu acest ulei, care trebuie lăsat puțin la macerat cu boabele de busuioc. Cu ajutorul lui, tenul se hidratează. După ce ai tamponat ușor fata cu uleiul cu busuioc, se pune un strat de miere lichidă și se stă cu ea cel puțin 30 de minute. Eu obișnuiesc să îmi mai pun pe față și măști naturiste cu măr ras sau cartof ras. Dar cu ele e musai să stai culcată în pat, să nu curgă. Cu aceste trucuri mă mențin de ani de zile. Pentru pori dilatați sunt foarte bune boabele de strugure. Eu nu am, dar știu că o dată puse pe chip, ele strâng porii ”, a declarat cântăreața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`