Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce obicei controversat are Adela Popescu atunci când merge în vacanțe: „Mi-e rușine să spun”

Ce obicei controversat are Adela Popescu atunci când merge în vacanțe: „Mi-e rușine să spun”

05 iul. 2022, 18:15,
în Cancan ultimă oră

Adela Popescu și Radu Vâlcan călătoresc foarte mult, de aceea preferă să meargă în vacanțe la all inclusive, deoarece familia lor este destul de numeroasă.

 Vedeta a declarat că nu este pretențioasă când vine vorba de meniu și că este un fan declarat al mâncării tradiționale românești. Deși a spus că tânjește la o vacanță în doi, Adela Popescu nu poate sta mult departe de cei trei copii și nu ar putea pleca în excursii în formulă incompletă.

Prezentatoarea este meticuloasă când vine vorba de organizarea vacanțelor, susținând că nu apelează la agenții de turism, ci preferă să pună singură fiecare detaliu la punct.

Adela Popescu a spus ce obicei are când merge în vacanțe all inclusive

Adela Popescu a dezvăluit că atunci când merge în vacanțe all inclusive după ce mănâncă la restaurant, obișnuiește să mai ia și la pachet. Vedeta a spuscă îi este rușine, însă așa s-a obișnuit.

„Mi-e rușine să spun. Dar eu, după ce că mănânc la cele trei mese la all inclusive, mai iau și la sufertaș, că nu se știe pe plajă dacă mi se face poftă. Și am și un cod din ăsta, cu toată familia, mă ridic, dar vorbesc singură, în caz că mă aude cineva, „Astea le iau pentru băiețel, că a rămas în cameră, n-a putut să vină”. Și pun. Și mai o schemă. M-am gândit, să fie foarte bine, în cărucior. Acolo poți să bagi fără nicio problemă. „Mai mănâncă ăsta micul pe plajă”. Pot să vă spun și care sunt mâncărurile pe care le poți lua să nu se strice de la soare. Că nu poți lua orice carne „, a mărturisit Adela Popescu, potrivit fanatik.ro.

Prezentatoarea a adoptat acest obicei de câțiva ani

Adela Popescu preferă să nu piardă foarte mulți bani pe cazări de lux, pentru a echilibra cheltuielile. Soția lui Radu Vâlcan preferă să plătească mai multe pe biletele de avion.

„Cred că cele mai multe răspunsuri vor fi pe cazare. S-a schimbat ceva în ultimul timp, prefer să dau mai puțini bani pe cazare, dar să fie mai departe, deci pe avion. Prefer o vacanță mai departe și echilibrez cumva, pentru că biletul e scump, cu cazarea. Prefer așa de câțiva ani, pe drum dau cel mai mult. Noi suntem și mulți”, a spus prezentatoarea la Vorbește lumea, potrivit substanțial.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *