Prima pagină » Cancan » Ce obicei are Irinel Columbeanu în fiecare dimineața. Abia acum s-a aflat

Ce obicei are Irinel Columbeanu în fiecare dimineața. Abia acum s-a aflat

02 nov. 2023, 14:19, 1 ,
în Cancan

S-a aflat abia acum ce obicei are Irinel Columbeanu în fiecare dimineață. Fostul milionar are un obicei neobișnuit, de la care nu se abate sub nicio formă.

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți și bogați oameni de afaceri, de la noi din țară. Fostul soț al Monicăi Gabor a dus o viață de lux și a avut parte de succes colosal, însă toate acestea sunt acum istorie, căci a pierdut toată averea în urmă cu câțiva ani.

De atunci, viața fostului milionar s-a schimbat radical și a ajuns să trăiască din pensie. În prezent, el duce un trai decent și este internat la azil, acolo unde este îngrijit și are toate condițiile pentru a-și trăi în liniște bătrânețea. Pe lângă îngrijirile specialiștilor, bărbatul are și propriul lui obicei, de la care nu se abate sub nicio formă.

Cel care a dezvăluit acest detaliu este chiar Ion Cassian, patronul căminului de bătrâni.

Ce obicei are Irinel Columbeanu în fiecare dimineața

În urmă cu aproximativ o lună, Irinel Columbeanu a fost internat la azil, acolo unde tatăl lui și-a petrecut ultimele clipe din viață. Situația fostului milionar a luat prin surprindere pe toată lumea, astfel că multe persoane publice au reacționat și au încercat să îl încurajeze pe acesta. În prezent, fostul soț al Monicăi Gabor pare că s-a acomodat deja cu traiul de la căminul de bătrâni, având în vedere că a mărturisit faptul că și-a găsit liniștea acolo.

Pe lângă condițiile bune de care are parte, fostul milionar de la Izvorani este foarte bine îngrijit și atent supravegheat, mai ales că are și anumite probleme de sănătate. Totodată, Iri, așa cum mai este numit, are și propriul său obicei, de la care nu se abate deloc, iar cel care a dezvăluit acest lucru este chiar Ion Cassian, patronul azilului. Se pare că pentru a-și începe ziua cum trebuie, cunoscutul om de afaceri ascultă imnul României, în fiecare dimineață.

„Irinel se trezește și ascultă imnul României la prima oră! Așa îi place lui! Este foarte bine îngrijit aici. Deocamdată a stat 15-20 de zile pe gratis aici”, a mărturisit Ion Cassian, în cadrul unui podcast moderat de Serghei Mizil.

Obiceiul neobișnuit a fost confirmat și de către Irinel, care mărturisește cu sinceritate că el este un adevărat patriot și îi place să asculte cântecul românesc.

„Așa e, ascult imnul României. Eu sunt patriot și îmi place”, a spus fostul milionar, după dezvăluirile făcute de patronul azilului.

Irinel Columbeanu a ajuns bătaia de joc a oamenilor

Chiar dacă au fost mulți oameni, precum Serghei Mizil sau Leo de la Strehaia, care l-au sprijinit pe fostul milionar, au existat și persoane care l-au ridiculizat pe Irinel. Conform declarațiilor lui Ion Cassian, proprietarul azilului de bătrâni din Ghermănești, unele persoane au trimis doar un euro pentru Columbeanu, un gest considerat ironic.

„Sunt oameni care fac glume nesărate pe seama situației lui. Unii au donat, pentru el, în contul fundației, un euro. Nu e vorba că doar atât au avut, pur și simplu a fost o bătaie de joc la adresa lui Irinel.

Nimeni din circul de ieri nu a avut nici de câștigat, nici de pierdut. Sunt și destui oameni de bine, care au donat fără să-și dea numele, dar nu vă pot spune câți bani s-au strâns”, a spus el potrivit Wowbiz.

Nici vedetele nu s-au lăsat mai prejos și multe dintre acestea l-au criticat pe fostul afacerist pentru modul în care a ajuns. Monica Tatoiu a fost foarte vehementă în ceea ce îl privește pe Irinel, ba chiar a contestat faptul că a fost om de afaceri.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *