Prima pagină » Cancan » Ce o pune Mr Pink pe Monica Gabor să-i facă zilnic! Puţine femei sunt capabile de aşa ceva…

Ce o pune Mr Pink pe Monica Gabor să-i facă zilnic! Puţine femei sunt capabile de aşa ceva…

22 feb. 2021, 13:22,
în Cancan

Puține femei ar putea să reziste la tot ce o pune Mr Pink pe Monica Gabor să-i facă zilnic. Dintr-o divă care umbla prin cele mai rafinate locuri din România, vedeta s-a transformat într-o femeie de casă. Aceasta îl răsfață pe Mr. Pink zilnic cu bucate alese și gustoase.

Și-a schimbat fosta ”scorpie din Izvorani” cu adevărat obiceiurile?

Ce o pune Mr Pink pe Monica Gabor să-i facă zilnic

Se pare că dragostea face minuni și te transformă la 180 de grade. Iar Monica Gabor este dovada vie a acestui fapt prin faptul că acceptă tot ce o pune Mr Pink să-i facă zilnic. Fosta diva de la Izvorani i-a gătit iubitului ei  nu mai puțin de 7 feluri de mâncare, semn că s-a transformat într-o gospodină veritabilă.

Printre preparatele gătite de aceasta s-au regăsit bucate din bucătăria românească, dar și din cea asiatică. BMiliardarul chinez s-a delectat cu chifteluțe românești din carne tocată, dar și din cartofi, batoane cu cereale, supă de varză kale, paste cu sos pesto din nuci, creveți la grătar și cartofi natur.

Monica Gabor se iubește cu Mr. Pink de aproape 10 ani

Născută pe 8 ianuarie 1988 la Bacău, Monica Gabor este fotomodel și, în trecut, a fost măritată cu afaceristul Irinel Columbeanu. Cei doi au devenit părinţi de fetiţă pe 18 ianuarie 2007, iar în 2011, ei au divorţat. Intre timp Monica a trecut printr-o drama fara margini atunci cand si-a pierdut mama.

Odată cu despărţirea de Irinel Columbeanu, modelul şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele din buletin Poe Qui Ying Wangsuo.

Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu la începutul anului 2018 că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului său. Pe “fratele vitreg” al Irinei îl cheamă Anthony.

Locuinţa lui Mr. Pink este evaluată la 3,5 milioane de dolari şi are vinotecă, saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie complet albă, cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri.

Irinel Columbeanu, adevărul depre relația cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu a vorbit cu sinceritate depre relația cu fosta sa soție Monica Gabor, dar și despre viața modestă pe care o duce la ora actuală.

“Banii i-au dat niște aripi care pe unii i-au deranjat. Am remarcat schimbarea de comportament, dar nu asta a dus la divorț, ci alte lucruri.

Nu, nu sunt răzbunător, dar consider că trebuie să dai o replică la ceva care îți este prezentat. Dumneavoastră ați prezentat mai multe aspecte, mereu acesta e prea lung (n.red. referitor la faptul că mereu Irinel și-a reciclat cadourile) și multe lucruri pe care le relatați dumneavoastră sunt din gura presei.

Sincer nu știu cât m-a costat căsnicia cu Monica. Dacă vă referiți la cheltuieli, ele au fost cu mult depășițe de valorea clipelor petrecute împreună și de aceea nu pot trage o linie finală pentru a face un decont.”, a spus fostul milionar.

M-a iubit Monica Columbeanu, dar nu că modalitate de a scăpa de viața modestă pe care o ducea, ci eu cred că m-a iubit”, a declarat Irinel Columbeanu la Kanal D.

În prezent, se pare că dragostea face minuni și te transformă la 180 de grade. Iar Monica Gabor este dovada vie a acestui fapt prin faptul că acceptă tot ce o pune Mr Pink să-i facă zilnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *