Prima pagină » Radio » Actualitate » Ce nume avea Deea, înainte de căsătoria cu Dinu Maxer. Puțină lume știa asta

Ce nume avea Deea, înainte de căsătoria cu Dinu Maxer. Puțină lume știa asta

16 mai 2023, 11:21,
BZI.ro, în Radio

Foarte multă lume se întreabă ce nume avea Deea, înainte de căsătoria cu Dinu Maxer, și dacă va alege să revină la acesta. Însă, cel mai probabil, artista va păstra numele fostului soț, pentru a evita schimbarea actelor de identitate. Dincolo de toate acestea, Deea și-a refăcut viața și iubește din nou.

Deea și Dinu Maxer au divorțat după o relație ce a durat 18 ani, dintre care aproape 16 au fost căsătoriți. Cei doi formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă, iar vestea că s-au separat i-a luat prin surprindere atât pe fanii celor doi, cât și pe apropiații lor. S-au cunoscut când Deea avea doar 16 ani, iar de atunci au fost de nedespărțit. Până când, recent, au ajuns să-și spună „adio” și să meargă pe drumuri diferite.

Ce nume avea Deea, înainte de căsătoria cu Dinu Maxer

Deea Maxer s-a bucurat, de-a lungul anilor, de atenția publică și a devenit, treptat, una dintre cele mai apreciate artiste din România. Și-a creat un renume în showbiz la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Dinu, iar de atunci a reușit să câștige și mai mult admirația oamenilor. În tot acest timp, de când a ajuns în lumina reflectoarelor, bruneta și-a păstrat transparența și nu s-a ferit să împărtășească cu cei de acasă, ori de câte ori a avut ocazia, lucruri din spatele camerelor, care nu erau știute de fani.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care au aflat cum o chema pe Deea Maxer înainte de căsătorie. Surse apropiate brunetei și fostului ei partener au dezvăluit că Andreea Burtan este numele pe care aceasta îl avea în buletin, înainte de a deveni soția lui Dinu Maxer. Se pare, însă, că nu are de gând să revină prea curând la el. Momentan, Deea nu a renunțat la numele de „Maxer”, iar fanii au observat rapid acest lucru.

„Dacă ai divorțat de ce nu îți schimbi numele? Sau îți e frică că nu te știe lumea dacă nu ai Maxer în față?”, a fost întrebarea pe care un fan i-a adresat-o Deei Maxer, în mediul online.

Până acum, artista nu a specificat dacă va continua sau nu să poarte numele fostului ei soț. Dar cel mai probabil, Deea va păstra numele Maxer, pentru a evita schimbarea actelor de identitate.

Deea Maxer iubește din nou după divorț

Deși divorțul s-a pronunțat cu mai bine de o lună și jumătate în urmă, se pare că Deea și Dinu Maxer au trecut deja peste despărțire și nu mai există cale de împăcare între ei. Ba mai mult, bruneta are o nouă relație, pe care nu se ferește să o afișeze pe rețelele sale de socializare.

Aceasta este foarte fericită în compania actualului său iubit, iar lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine între ei. Artista le-a făcut deja cunoștință și copiilor ei cu Robert. Mai mult, chiar a și confirmat că este partenerul ei.

„Da, este iubitul meu. Altfel nu aș fi pus acea fotografie”, a mărturisit Deea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *