Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce nu s-a văzut la nunta fiicei lui Adrian Minune. Ce a pățit mireasa chiar în cea mai importantă zi

Ce nu s-a văzut la nunta fiicei lui Adrian Minune. Ce a pățit mireasa chiar în cea mai importantă zi

15 iul. 2024, 21:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Adriana Simionescu și Mihai Armando s-au căsătot pe 14 iulie în cadrul unui eveniment de lux. Fiica lui Adrian Minune a trăit momente intense în cea mai importantă zi, mai ales că a fost și botezul fiicei sale, Noa Zenayda.

Adriana Simionescu și alesul inimii sale s-au căsătorit duminică, 14 iulie 2024. Cei doi au organizat nunta și botezul micuței Noa Zenayda, iar evenimentul a fost unul de poveste. Fiica lui Adrian Minune a trăit clipe de vis în cea mai importantă zi din viața sa.

Ce nu s-a văzut la nunta Adrianei Simionescu

Adriana Simionescu și alesul inimii sale, Mihai Armando s-au căsătorit duminică, 14 iulie, iar evenimentul a fost unul cu mare ștaif. Încă de la locuința manelistului s-a început cu o adevărată petrecere pentru ca toată lumea să știe că fiica lui Adrian Minune are nuntă mare. Apropiații au venit pentru se distra înainte să meargă la biserică pentru slujba religioasă.

Fiica manelistului a strălucit într-o rochie albă, diafană, tip prințesă, având un corset în partea de sus și cu bretele care atârnau pe umeri. Pe cap a optat pentru o coroană mare, de care s-a atașat voalul miresei. Adriana Simionescu a strălucit din cap până în picioare în cea mai frumoasă zi din viața sa.

Când au ajuns la biserică, au fost întâmpinați de un covor roșu și multe flori. În interior biserica a fost atent ornată, inclusiv cazanul pregătit pentru botezul fetiței, care avea un decor din flori, foarte elegant.

În timpul slujbei, o situație amuzantă a fost loc, când fiica Adrianei, Zoa Zenayda s-a așezat pe trena mamei sale și acolo a stat minune bune. Nu a vrut să se mai ridice, astfel că așa s-a oficializat ceremonia. În ceea ce privește învârtirea în lăcașl de cult au existat câteva probleme cu rochia de mireasă, fiind foarte mare și neîncăpătoare.

Adriana Simionescu, probleme înainte de slujba religioasă

Adriana Simionescu a avut câteva probleme înainte de intrarea în biserică pentru slujba religioasă. A fost un moment mai tensionat, când fiica manelistului a observat că nu are toate actele necesare pentru a se căsători, astfel că ceremonia putea fi amânată.

„A existat și un moment mai tensionat, în momentul în care Adriana a sesizat că nu are toate actele necesare pentru a se căsători. Imediat a început o mică ședință, tânăra fiiind puțin panicată. “Ne trebuie actele!”, a transmis, ferm, preotul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *