Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce nu s-a văzut la botezul fiului Vlăduței Lupău și al lui Adi Rus. Cei doi au organizat o petrecere cu mare fast pentru Isaia

Ce nu s-a văzut la botezul fiului Vlăduței Lupău și al lui Adi Rus. Cei doi au organizat o petrecere cu mare fast pentru Isaia

25 aug. 2024, 09:20,
în Cancan ultimă oră

Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară în urmă cu o lună și jumătate, iar zilele trecute, cei doi și-au botezat fiul. Artista și soțul ei au dat o mare petrecere pentru Isaia, iar printre cei care au întreținut atmosfera s-au numărat Pepe, Horia Brenciu.

Vlăduța Lupău și soțul ei au devenit părinți pentru a doua oară pe 7 iulie, iar în urmă cu câteva zile, cei doi și-au botezat fiul. Artista spunea că își dorește ca totul să fie la superlativ, iar evenimentul să fie cel puțin la fel de frumos cum a fost atunci când l-a botezat pe Iair.

Imagini de la petrecerea de botez organizată de Vlăduța Lupău și Adi Rus pentru fiul lor, Isaia

Încă dinainte de a-și boteza fiul, Vlăduța Lupău spunea că s-a ocupat în cele mai mici detalii ca totul să fie impecabil. Artista a avut o întreagă echipă care a ajutat-o ca totul să fie așa cum și-a dorit, iar de curând, a făcut publice noi imagini de la petrecere. Printre cei care au întreținut atmosfera la petrecere s-au numărat Pepe, Horia Brenciu și Leo de la Roșiori.

„Petrecerea a fost de vis! Fix așa cum ne-am dorit! Aveam emoții dacă puteam face ceva măcar la fel de frumos ca la botezul lui Iair… și eu cred că da, am reușit!”, a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Artista, primele declarații după botezul fiului ei

Vlăduța Lupău și Adi Rus au ales să petreacă după botezul lui Isaia, alături de invitații lor, într-un cadru de poveste, la aproximativ 30 de kilometri de Cluj-Napoca. Artista spunea că ziua de 22 august a fost plină de emoții și este fericită că evenimentul a fost așa cum și-a dorit.

„S-a strâns totul, scena, podețe, baloane, mesele, lumânări. A fost o zi așa de frumoasă, absolut minunată. Le mulțumesc din inimă tuturor celor care au făcut ca evenimentul nostru să strălucească și ca toată lumea să se bucure alături de noi și de mezinul familiei, de Isaia. O să vă povestesc azi, mâine, poimâine mai multe detalii. Vă zic că am avut o zi perfectă”, spunea Vlăduța Lupău, după botezul lui Isaia, pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *