Prima pagină » International » Ce nu s-a spus despre infirmiera care a leşinat după vaccin anti covid
Ce nu s-a spus despre infirmiera care a leşinat după vaccin anti covid

Ce nu s-a spus despre infirmiera care a leşinat după vaccin anti covid

22 dec. 2020, 11:36,
în International

După scandalul din Texas, de la spitalul unde câţiva paramedici au mimat că sunt vaccinaţi, o altă situaţie e în centrul atenţiei. Înainte de scena din spitalul texan, o infirmieră din Tennessee a leşinat când i s-a administrat vaccinul.

Starea ei de sănătate, din acel moment, a alimentat zvonurile privind calitatea oricărui vaccin anti covid. În ciuda faptului că secvenţa în care infirmiera leşină efectiv au făcut înconjurul lumii, se pare că acesta nu e tot adevărul. Tocmai de aceea, Tiffany Dover a ieşit în public şi a vorbit despre ce i s-a întâmplat.

Ea a făcut o scurtă declaraţie şi a spus că, într-adevăr, a leşinat. Numai că din filmare au fost omise secvenţe importante. Joia trecută, pe 17 decembrie, ea a făcut parte dintr-un grup de 5 cadre medicale care s-au vaccinat cu vaccin de la Pfizer-BioNTech. Imediat ce i-a fost administrată doza, femeia a leşinat. Secvenţa a fost folosită, mai apoi, de unii drept argument pentru a ilustra că vaccinurile nu sunt bune.

Care este adevărul, de fapt?

Conform jurnaliştilor Le Monde, imaginile de pe internet sunt reale, dar nu e prezentată toată filmarea. Conform declaraţiei lui Tiffany Dover, din materialul video lipseşte partea în care ea îşi revine şi explică ce se întâmplase cu câteva minute înainte. Se pare că nu este nici o surpriză pentru infirmiera faptul că a leşinat. Ea suferă de o boală care îi provoacă leşin chiar şi la cea mai mică senzaţie de durere. Cu alte cuvinte, a lesiinat pentru că a suportat o înţepătură în braţ.

Nici directorul serviciului de terapie Intensivă, din cadrul spitalului din Chattanooga, nu confirmă că leşinul a fost un efect al vaccinului. Dimpotrivă, conform spuselor lui Jesse Tucker, starea de leşin poate avea legătură cu stresul sau anxietatea pacientului. Mai mult, leșinul se poate întâmpla la orice fel de injecţie ori de vaccin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *