Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » Ce note au luat la BAC Andra, Adelina Pestritu si alte vedete. Unii au dat-o in bara rau de tot si AU PICAT. Cine e pe ‘lista rusinii’
Ce note au luat la BAC Andra, Adelina Pestritu si alte vedete. Unii au dat-o in bara rau de tot si AU PICAT. Cine e pe 'lista rusinii'

Ce note au luat la BAC Andra, Adelina Pestritu si alte vedete. Unii au dat-o in bara rau de tot si AU PICAT. Cine e pe ‘lista rusinii’

29 iun. 2018, 11:28,
în Cultural
a:3:{s:7:"site_id";i:3;s:6:"old_id";i:69992;s:8:"site_url";s:15:"cultural.bzi.ro";}

La examenul de Bacalaureat, Andra, una dintre cele mai indragite artiste din Romania, a obtinut o medie foarte buna. A sustinut examenul de Bacalaureat in anul 2005 si a avut media generala de 9,07.

Alexandra Stan a trecut prin emotia BAC-ului in anul 2008. Artista a reusit o medie foarte buna: 9,13.

Adela Popescu a studiat la Liceul de Muzica „Dinu Lipatti“, sectia de actorie. media generala la examenul de Bacalaureat a fost de 9,28. A fost a doua cea mai buna medie din liceul respectiv. „Era sa nu ajung la examenul de Bacalaureat pentru ca aveam filmari. Cand m-au intrebat care erau zilele de examen, mi-a fost rusine ca trebuia sa lipsesc de la filmari, asa ca am spus ca doar doua zile sunt examinata. Astfel ca in ziua examenului am fost dimineata la Studiourile Buftea, la filmari, si am ajuns pe muchie si la examen“, povestea vedeta.

Marius Moga a fost elev la Liceul „Horea, Closca si Crisan“, din Alba Iulia, iar Bacalaureatul l-a promovat cu media 9,30. „Oricum, BAC-ul a fost un fleac pe langa ceea ce a urmat la Facultatea de Sociologie“, marturisea el.

Anda Adam a terminat Liceul george Calinescu din Bucuresti. A obtinut o medie extraordinar de buna in urma examenului de Bacalaureat: 9,66.

Cantareata Andreea Banica a fost eleva la Liceul teoretic carmen Sylva din Efporie Sud. media generala pe care a obtinut-o artista dupa BAC a fost de 8,75.

Adelina Pestritu a avut mari prbleme la BAC. Ea a studiat la Colegiul National Dinicu Golescu din Campulung. A luat nota 10 la examenul scris de Limba si Literatura Romana, insa la cel oral a dat-o in bara, obtinand doar 3.60. Intr-un interviu, ea a marturisit ca a incurcat, la examen, romanul Ion cu Morometii.

Iuliana Luciu, sora mai mica a Nicoletei Luciu, a picat examenul de Bacalaureat in anul 2006. Eleva la grupul Scolar Industrial Sf. Pantelimon din capitala, Iuliana Luciu a obtinut nota 4, 25 la examenul de Limba si Literatura Romana. A facut contestatie si a primit 3,30. Intr-un final, Iuliana Luciu a absolvit liceul cu media 7,45.

Margherita, fiica Vioricai si a lui Ionita de la Clejani, nu a reusit sa ia din prima examenul de bacalaureat. Desi a luat 5,20 la istorie, 6,40 la limba si literatura romana si 6,35 la geografie, media a fost 5,98, minimul necesar fiind 6.

Prezentatorul de televiziune Dan Capatos a facut parte din prima generatie de elevi care au avut proba orala de limba si literatura romana la Bacalaureat. Dupa spusele sale, acesta nu a stiut sa raspunda la intrebarea “Ce a spus Tudor Vianu despre Tudor Arghezi?”, fiind “recompensat” cu nota 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`