Prima pagină » Cultural » Ce note a luat la Bacalaureat fiica Emiliei Ghinescu. ”Am încredere în ea…”

Ce note a luat la Bacalaureat fiica Emiliei Ghinescu. ”Am încredere în ea…”

10 iul. 2024, 14:27, 2 ,
BZI.ro, în Cultural

Fiica Emiliei Ghinescu a susținut în acest an examenul de Bacalaureat, iar artista a dezvăluit ce note a luat aceasta.

Emilia Ghinescu, îndrăgita cântăreață de muzică populară, a dezvăluit notele fiicei sale, Erika, la Bacalaureat. Acum, tânăra se pregătește pentru admiterea la Facultatea de Medicină și visează să devină medic estetician.

Ce note a luat la Bacalaureat fiica Emiliei Ghinescu

Emilia Ghinescu, cunoscută interpretă de muzică populară, are toate motivele să fie mândră de fiica sa, Erika Turcu, care a susținut anul acesta examenul de Bacalaureat și a obținut rezultate excelente. Mândră de realizările fiicei sale, Emilia a împărtășit notele acesteia pe rețelele sociale.

Erika Turcu a obținut note maxime la toate probele de la Bacalaureat, demonstrând astfel munca și dedicarea sa pe parcursul anului.

Emilia Ghinescu este pregătită să iubească din nou

Eșecul în dragoste nu a făcut-o pe cântăreața Emilia Ghinescu să renunțe la speranța că undeva, într-un colț de lume, se află și sufletul ei pereche. Aceasta s-a despărțit anul trecut de Sebastian, bărbatul cu care a fost într-o relație de 13 ani.

La mai bine de jumătate de an de la despărțire, Emilia Ghinescu se simte pregătită să iubească din nou.

„Am vrut să mă vindec și nu mi-am refăcut viața amoroasă. Vreau să-mi recapăt încrederea în mine și apoi să dau voie cuiva, dar mereu cu speranțe de viitor, eu sunt omul care se ridică de unde ar fi, întotdeauna văd partea pozitivă și învăț, căci dacă nu facem lucrul acesta, picăm în depresie. Iar eu nu sunt omul care să intre în depresie pentru că am făcut dezvoltare personală foarte mult. Sau, dacă văd că am o tendință, mă duc la un coleg de-al meu psiholog ca să-mi revin“, a spus Emilia Ghinescu.

Ce aspirații are Erika pentru viitor

Emilia Ghinescu și-a împărtășit bucuria și mândria cu fanii pe rețelele de socializare, postând o imagine cu fiica sa purtând robă și tocă. În descriere, cântăreața a adăugat un mesaj de susținere și apreciere pentru Erika.

„Felicitări, fetița mea de 10! Urmează admiterea… îți țin pumnii și sunt lângă tine!”, a fost mesajul scris de Emilia Ghinescu la fotografia cu fiica sa.

Deși a trecut cu succes peste această etapă importantă, Erika Turcu nu se oprește aici. Tânăra se pregătește acum pentru următorul pas semnificativ din viața sa, înscrierea la facultate și susținerea examenelor de admitere.

„Cea mijlocie, Erika, învață pentru Facultatea de Medicină, anul acesta avem examen, este un examen destul de greu, destul de dificil, dar eu am încredere în ea pentru că este un copil extrem de cuminte și extrem de deștept și inteligent. Merge pe partea de estetică, însă vom vedea ce se va întâmpla în facultate, pentru că, de regulă, în facultate își cam schimbă opțiunile, iar cel mare are 26 de ani și merge pe partea de IT”, a declarat Emilia Ghinescu despre fiica sa, pentru un post TV.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *