Prima pagină » Cancan » Ce note a luat Fulgy la BAC. Cântărețul a picat prima oară examenul

Ce note a luat Fulgy la BAC. Cântărețul a picat prima oară examenul

05 iul. 2021, 09:31,
în Cancan

Lumea a devenit extrem de curioasă cu privire la ce note a luat Fulgy la BAC, asta după ce în mediul online se laudă cu diplomele sale. Băiatul lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani a susținut examenul maturității în anul 2018, în cea de-a doua sesiune.

In anul 2017, Fulgy a picat Bacalaureatul.

Ce note a luat Fulgy la BAC

Prima oara când a susținut examenul, Fulgy a obținut note extrem de mici atât la Istorie cât și la Geografie. Nici la Limba și Literatura Română nu s-a descurcat mai bine. Nu s-a lăsat, însă, iar în 2018 și-a încercat din nou norocul.

Cântărețul a reușit să treacă de cele trei probe ale Bacalaureatului cu o medie destul de mică, în anul 2018. Fiul Clejanilor a obținut nota 6.15 la Limba și Literatura Română, 5.5 la Istorie și 8.2 la Geografie, reușind să promoveze cu o medie generală de 6.61.

”Mă aşteptam să fie mult mai greu la geografie, în schimb la istorie, uitaţi cum am mâna, m-am accidentat din greşeală! A trebuit să scriu 9 pagini şi pe deasupra a trebuit să le şi transcriu, să scriu frumos, să nu mă depuncteze pentru caligrafie proastă!”, a declarat Fulgy după examen.

Margherita din Clejani a dat, la rândul ei, „examenul maturități” în urmă cu nouă ani, iar notele pe care le-a obținut nu au fost unele prea bune. Margherita de la Clejani a luat 6,4 la română, 5,2 la istorie și 6,35 la geografie. Chiar dacă a reușit să aibă o notă de trecere la fiecare materie, media rezultată a fost mai mică de 6.

Reacție dură a lui Fulgy la adresa părinților săi

Viorica de la Clejani și soțul ei au așteptat cu nerăbdare ziua în care fiul lor a fost externat de la clinica de reabilitare unde a primit ajutor de specialitate și au sperat că el va renunța la modalitatea de a se promova, inspirat fiind din acțiunile unor artiști din Statele Unite ale Americii.

Azi, ei au primit o lovitură dură din partea lui Fulgy… artistul le-a făcut o caracterizare rușinoasă celor doi părinți care l-au crescut și l-au educat așa cum au știut mai bine.

“Iar în legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu niște lăutari! Voi vorbiți cu o femeie care cântă cu vocea și unul cu acordeonul despre droguri, despre psihologie, despre stat?! Lăsați-i naibii să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche! Și gata!

Nu mai atâtea declarații, mie de ce nu îmi luați? Aaa, că sunt cu X, cu Y și vă e frică!”, a spus Fulgy pe o înregistrare realizată în timp ce era în cada plină cu apă, așa cum puteți observa în imagini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *