Prima pagină » Magazin » Ce n-ai incercat pana acum: Cum faci sex in pozitia 99
Ce n-ai incercat pana acum: Cum faci sex in pozitia 99

Ce n-ai incercat pana acum: Cum faci sex in pozitia 99

12 apr. 2014, 00:00,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:428450;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

„99” nu este una dintre cele mai cunoscute pozitii de sex si probabil ca niciodata nu va ajunge la gradul de notorietate al bine-cunoscutei pozitii 69. Chiar si asa, intotdeauna merita sa incerci ceva nou!

Cum faci sex in pozitia 99

Daca nu iti iese din prima, nu este nicio problema, poti oricand sa incerci din nou! Aveti nevoie de o canapea mai joasa si sa va asezati astfel:

Partenerul tau trebuie sa se aseze pe canapea ca in mod normal, insa cu bazinul un pic apropiat de marginea canapelei, cat sa incapa picioarele tale in spatele lui.

Tu trebuie sa te asezi la el in brate, cu fata spre el si cu picioarele asezate cu talpa intinsa pe sezutul canapelei, in jurul sau. Aceasta este pozitia de penetrare, asa ca ar trebui sa iti gasesti pozitia cea mai comoda din prima.

Mai departe, dupa ce te-ai obisnuit cu aceasta pozitie, trebuie sa te lasi usor pe spate, sa-l arcuiesti pana ajungi cu palmele pe podea. Daca este prea inalta canapeaua, te poti tine de gleznele sale. Tu esti cea care va face miscarile, iar pozitia poate fi destul de obositoare, pentru ca tu trebuie sa-ti sustii singura greutatea corpului.

Sursa: unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *