Prima pagină » Cancan » Ce meserie a avut mama lui Cătălin Măruță. Femeia a împlinit 70 de ani în luna mai

Ce meserie a avut mama lui Cătălin Măruță. Femeia a împlinit 70 de ani în luna mai

07 iul. 2023, 11:43,
în Cancan

A fost petrecere mare în familia Andrei și a lui Cătălin Măruță. Mama lui Cătălin Măruță, Rusalina Măruță, a împlinit 70 de ani pe 17 mai și a fost copleșită de atenție, dragoste și cadouri.

A fost sărbătorită la un restaurant, a avut un tort sub forma numărului 70, ornat cu fructe, iar nepoții David și Eva Măruță, nora Andra, fiul Cătălin și cuscrii Săndel și Elena i-au cântat „La mulți ani”, în cor.

Mama lui Cătălin Măruță a împlinit 70 de ani în luna mai

Părinții Andrei, Săndel și Elena Mihai, se văd în prim-plan, în filmulețul publicat pe Tik Tok, de la petrecerea cuscrei Rusalina.

„Dragă mamă, la cât mai mulți ani, sănătoasă, alături de noi! De la an la an îmi găsesc tot mai greu cuvintele pentru a-ți face urări de ziua ta, pentru că cele mai frumoase gânduri sunt greu de exprimat altfel decât printr-o îmbrățișare! Te iubesc!”, i-a urat Cătălina Măruță, mamei lui, pe Instagram.

La rândul ei, Andra a marcat și ea ziua soacrei în mediul online, pe Facebook și pe Instagram, acolo unde o urmăresc 6,5 milioane de fani. Mica este apelativul cu care Andra i se adresează soacrei.

„La mulți ani, Mica! Pentru că sunt și eu mamă, înțeleg că de ziua ta mai mult te bucuri de timpul cu familia decât să te răsfeți. Noi suntem aici, fericiți că te avem sănătoasă! Te iubim!”, a scris solista în dreptul unor imagini cu ea și cu mama soțului ei.

@catalinmaruta La multi ani, mama! Te iubim! ❤️#familiamaruta #davidmaruta #evamaruta #andra ♬ sunet original – Catalin Maruta

Ce meserie a avut mama lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruță are o relație foarte strânsă cu părinții lui, acum amândoi pensionari. Într-un interviu pentru life.ro, prezentatorul de la PRO TV a spus ce meserii au avut părinții lui și unde au lucrat, în Târgu Jiu.

„Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu Dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp”.

Cătălin Măruță, despre retragerea din televiziune

Cătălin Măruță este deja una dintre vedetele-imagine ale postului ProTV. Nimeni nu s-a gândit că celebrul prezentator ar dispărea vreodată din lumina reflectoarelor, dar se pare că a luat în calcul această opțiune.

Vedeta dezvăluit că, la un moment dat, și-a dorit să nu se mai afle în fața micilor ecrane, ci să se retragă alături de familie. Simțea că nu petrece prea mult timp alături de cei dragi și a fost la un pas să renunțe. Totuși, a analizat mai bine situația și și-a dat seama că nu poate sta departe de televiziune.

“Am avut un moment atunci când am vrut să iau o pauză atunci când m-am gândit că aș vrea să stau mai mult cu familia și asta e exact, cred, tot ce contează. Atunci când tragi linie, timpul petrecut cu cei dragi e mai important decât absolut orice, pentru că cu aia rămâi. Premiile îți dau elan, îți măresc ego-ul, dar cel mai important lucru în viață este familia.”, a declarat Cătălin Măruță, pentru WOWbiz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *