Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce meserie a avut Dan Negru înainte să ajungă în televiziune: ,,Nu regret!”

Ce meserie a avut Dan Negru înainte să ajungă în televiziune: ,,Nu regret!”

14 aug. 2021, 15:20,
în Cancan ultimă oră

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din țara noastră. Celebrul prezentator TV are o carieră de mare succes în țară și este foarte iubit și peste hotare, unde are proiecte importante. Puțini știu, însă, cu ce s-a ocupat înainte de a deveni cunoscut.

Dan Negru a fost contabil

Celebrul prezentator activează în domeniul TV încă de la începutul anilor ’90. De peste 20 de ani este în casele noastre la fiecare revelion și este prezentatorul celor mai interesante emisiuni din țară. Îl cunoaștem cu toții, dar puțini știm cu ce s-a ocupat înainte de a fi faimos.

Chiar dacă toți credem că Dan Negru s-a născut prezentator, se pare că a avut altă meserie la început. Acesta a fost contabil la un spital din Timișoara, orașul său natal, pentru că a fost repartizat automat de la liceu. A lucrat acolo timp de doi și acum nu regretă deloc acel pas făcut, pentru că a fost o experiență plăcută pentru el.

„Am fost contabil la un spital din Timişoara. Terminasem Liceul Economic şi pe vremea aceea erai repartizat automat, aşa că doi ani am activat în acel spital, însă nu regret”, explica Dan Negru.

Cât despre studiile sale, Dan Negru a absolvit studiile Liceului Economic din Timișoara și a obținut media 9,20 la Bacalaureat. Mai apoi, el a absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Jurnalism.

Dan Negru se apucă de grădinărit

Dan Negru s-a fotografiat într-o ipostază cu totul specială pentru el, pentru că nimeni nu l-a mai văzut așa vreodată. Astfel, prezentatorul a anunțat că se apucă de grădinărit când termină cu televiziunea. Mai exact, vrea să se apuce de plantat roșii și să își facă o afacere din asta, mai ales că se pricepe și chiar este pasionat de acest domeniu.

„Mă pricep la roşii; sunt hobby-ul meu. Arta e să te pricepi să le uzi, dimineața sau seara, cu apă călduță, direct la rădăcină, ocolind frunzișul. Nu le vând, dar când mă las de televizune, mă apuc de roșii…”, a declarat Dan Negru.

Pentru că se pricepe și îi pasă de fanii lui, le-a oferit acestora și câteva sfaturi. El le-a spus să evite roşiile alungite excesiv, pentru că acelea sunt stimulate și deloc sănătoase. În schimb, ne sfătuiește să luăm roşii de la cei care au doar câteva pe tarabă, cu cantități mari, pentru că aceia sunt producătorii adevărați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *