Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce mesaje își trimit Anamaria Prodan și noul iubit. Impresara a făcut noi dezvăluiri: „Este dintr-o altă lume, foarte de sus”

Ce mesaje își trimit Anamaria Prodan și noul iubit. Impresara a făcut noi dezvăluiri: „Este dintr-o altă lume, foarte de sus”

18 mart. 2022, 19:00,
în Cancan ultimă oră

De curând, Anamaria Prodan a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce s-a aflat că are un nou iubit. Deși impresara a fost destul de rezervată în declarații, iar fanii nu au aflat prea multe despre el, un cunoscut al vedetei a dat-o de gol. Adiță, gazda emisiunii online „Fiță cu Adiță’, difuzată la Kanal D, cea în care a fost invitată și Anamaria Prodan, a dezvăluit ce a găsit în telefonul ei!

Ce mesaje își trimit Anamaria Prodan și noul iubit

Anamaria Prodan nu are parte de succes doar pe plan profesional, ci si pe plan personal. Sexy-impresara e o femeie fericită poate fi văzut și în emisiunea „Fiță cu Adiță”, show ce va avea premiera vineri, pe 18 martie 2022, pe canalul de YouTube theXclusive.

Anamaria Prodan face declarații „picante” despre viața ei sentimentală. Sexy-impresara vorbește despre o nouă posibilă cucerire, mai exact despre un pretendent, cu planuri de viitor, scrie WOWbiz.ro. Printre altele, aceasta precizează că bărbatul e dispus să o aștepte până când se va termina procesul de divorț dintre agentul FIFA și Laurențiu Reghecampf.

Deși este o fire deschisă, Anamaria Prodan nu a oferit prea multe amănunte despre bărbatul respectiv. A menționat, totuși, că acesta e din Emiratele Arabe Unite. De-a lungul timpului, sexy-impresara și-a dezvoltat mai multe afaceri acolo.

Ce a descoperit Adiță Voicu în telefonul Anamariei Prodan

Adiță Voicu a povestit că s-a uitat în telefonul Anamariei Prodan și că a văzut conversațiile dintre ei doi. Conform spuselor lui, aceștia își trimit mesaje frumoase, de viitor. Astfel, el a confirmat faptul că în viața vedetei chiar există un pretendent. Mai multe amănunte însă va dezvălui chiar ea în emisiunea online de vineri seară.

„Eu m-am uitat în telefon, vrei să te mint? I-am văzut conversații cu băiatul ăsta, nu pot să zic cine este. Dar chiar există un bărbat în viața Anei și mesaje frumoase, de viitor. Chiar e pe bune”, a spus Adiță, în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Anamaria Prodan, despre noul iubit

Anamaria Prodan a vorbit pentru prima dată despre noul iubit în cadrul podcast-ului lui Adiță Voicu. Vedeta a recunoscut că iubește din nou. Conform spuselor ei, bărbatul este dintr-o altă lume, „foarte de sus”.

,,Este dintr-o altă lume, foarte de sus. Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez”, au fost vorbele Anamariei Prodan despre pretendentul ei, în cadrul teaser-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *