Prima pagină » Cancan » Ce mesaj are Cătălin Bordea pentru Livia și Spike. „Crede-mă pe cuvânt”

Ce mesaj are Cătălin Bordea pentru Livia și Spike. „Crede-mă pe cuvânt”

10 ian. 2024, 12:35,
în Cancan

Cătălin Bordea a discutat despre experiența sa ca bărbat singur și despre activitățile în care s-a implicat după divorț. Ce mesaj a transmis către Livia și Spike?

Cătălin Bordea a trecut prin cel mai dificil an din viața sa, după ce femeia care a fost alături de el în ultimul deceniu l-a părăsit și și-a refăcut viața alături de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. Cu toate acestea, vedeta s-a obișnuit cu această idee și pare că se simte din ce în ce mai bine, fiind acum pregătit pentru o nouă relație.

Ce mesaj are Cătălin Bordea pentru Livia și Spike

Cătălin Bordea și Livia au fost împreună peste 10 ani, dar relația lor s-a încheiat vara trecută când au hotărât să divorțeze, fără a avea un motiv clar.

La scurt timp după aceasta, femeia a fost surprinsă într-o relație romantică cu unul dintre prietenii comediantului, care a fost chiar cavaler de onoare la nunta lor, Spike. Cei doi au recunoscut public relația lor și nu se mai ascund nimic de ochii lumii, ceea ce face ca Bordea să devină tot mai indiferent la ceea ce se întâmplă. El le-a transmis chiar și un mesaj Liviei și lui Spike într-un interviu recent, menționând că până în prezent nu a primit niciun apel de la ei, nici măcar după podcastul lui Speak.

„N-au sunat și foarte bine au făcut, eu chiar le doresc tot binele din lume, crede-mă pe cuvânt. Oamenii trebuie să stea împreună, vorbesc foarte serios. Și chiar ajungi la un nivel la care zici «poate sunt ce trebuie», habar n-am”, a declarat Bordea pentru Cancan.ro.

Bordea vrea să se reîndrăgostească

Bordea a relatat în cadrul aceluiași interviu că este foarte entuziasmat să se îndrăgostească din nou și să aibă o nouă parteneră alături de el, conform spuselor sale, a început deja să se implice în activități care nu sunt tocmai potrivite pentru un bărbat.

„Eu abia aștept să mă îndrăgostesc. Eu acum n-am noimă, fac ce vreau și nu e în regulă pentru un bărbat să facă asta. Mi-am cumpărat trei perechi de adidași, aceeași culoare, același brand.

Sunt scăpat de sub control, pur și simplu. Mi-am luat două lanțuri de aur la fel, ce om normal la cap are două lanțuri de aur la fel?! Trebuie neapărat, până în vară, să-mi fac o relație, pentru că nu mai am noimă”, a mai povestit Cătălin Bordea pentru Cancan.

Recent, Cătălin Bordea le-a transmis chiar un mesaj Liviei și lui Spike într-un interviu recent.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`