Prima pagină » International » Ce mesaj a transmis Kate Middleton prin intermediul rochiei mov, purtate la finala Wimbledon

Ce mesaj a transmis Kate Middleton prin intermediul rochiei mov, purtate la finala Wimbledon

16 iul. 2024, 21:00,
în International

Kate Middleton a avut o apariție spectaculoasă la finala masculină de la Wimbledon, unde Novak Djokovic l-a înfruntat pe Carlos Alcaraz. A fost a doua apariție publică a prințesei de Wales, de când a fost diagnosticată cu cancer, iar culoarea mov a rochiei alese pentru acest moment special nu este întâmplătoare

La recenta sa apariție la Wimbledon 2024, prințesa a captat toate privirile într-o rochie mov uimitoare, iar potrivit experților în modă, soția prințului William a dorit să transmită un mesaj puternic prin intermediul culorii ținutei sale.

Ce mesaj a transmis Kate Middleton prin culoarea mov a rochiei purtate la Wimbledon

Kate Middleton este cunoscută pentru eleganța sa, dar și pentru faptul că mereu transmite mesaje subtile prin alegerile sale vestimentare.

Pentru apariția sa la Wimbledon, Kate Middleton a purtat o rochie midi mov de la Safiyaa, asortată cu tocuri nude și un clutch. Rochia avea detalii cu volane și o croială elegantă, care îi scoatea în evidență silueta. În plus, fundița de pe rochie nu numai că i-a completat look-ul, dar a și simbolizat legătura ei cu clubul de tenis.

Alegerea rochiei mov de către Kate Middleton nu este doar o alegere vestimentară, ci un mesaj în sine. Movul, asociat istoric cu regalitatea, puterea și luxul, simbolizează puterea și reziliența. Expertul în culori Jules Standish a observat că această nuanță are un efect calmant și subliniază calitățile de lider și viziunea creativă ale lui Kate, citează protv.ro.

Prințesa este o pasionată de tenis și rareori ratează un turneu de la Wimbledon. Rolul său de patroană a All England Lawn Tennis and Croquet Club subliniază angajamentul său față de acest sport, iar alegerea unei rochii mov, completată de o mică fundiță verde închis și mov, este o aluzie directă la culorile oficiale ale clubului.Apariția ei a fost aplaudată în picioare de spectatorii de la Wimbledon, iar momentul a fost unul foarte emoționant pentru soția prințului William.

Kate Middleton a participat și la Trooping the Color

Kate Middleton bifează astfel a doua apariție publică de când a dezvăluit, în martie, că suferă de cancer. Luna trecută, Middleton a participat la parada Trooping the Color împreună cu soțul ei, Prințul William, și copiii lor, Prințul George, 10 ani, Charlotte și Prințul Louis, 6 ani.
Atunci, Prințesa a arătat șic într-o rochie Jenny Packham și pălărie. Familia a urmărit ceremonia de pe balconul Palatului Buckingham alături de Regele Charles al III-lea și Regina Camilla. La un moment dat, Kate și Charles, care a fost la rândul lui diagnosticat cu cancer, au împărtășit un moment vesel.

Kate Middleton spune că face progrese mari în lupta cu boala. Soția prințului William face încă ședințe de chimioterapie și recunoaște că fiecare zi care vine poate fi o surpriză. Planul ei de tratament va continua și în următoarele câteva luni, pentru că perioada grea nu a trecut.

Prințesa de Wales a recunoscut că are „zile bune’ și „zile proaste’ ca și alți pacienți care trec prin chimioterapie și că ia fiecare zi după cum vine. „În zilele rele, te simți slab, obosit’, a explicat Kate. „În zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiti la maximum’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *