Prima pagină » Cultural » Ce mesaj a transmis Deea Maxer, la scurt timp după ce a recunoscut în sfârșit care este motivul divorțului. Nu s-a mai putut abține

Ce mesaj a transmis Deea Maxer, la scurt timp după ce a recunoscut în sfârșit care este motivul divorțului. Nu s-a mai putut abține

07 apr. 2023, 14:10,
în Cultural

Vestea că Dinu și Deea Maxer divorțează a luat prin surprindere o țară întreagă, însă mai ales pe cei apropiați cuplului, care au rămas mască la aflarea acestui lucru. Cei doi au anunțat că se vor separa, prin intermediul unui mesaj comun postat pe rețelele de socializare, iar în ziua în care au făcut public acest lucru, Deea și Dinu au semnat și actele de divorț.

Ambii parteneri au vorbit despre motivele care au condus la despărțire, însă abia recent s-a aflat ce i-a spus Deea interpretei de folclor, Elena Merișoreanu, mai precis că relația lor s-a destrămat mai mult din cauza diferenței de vârstă.

Mesajul transmis de Deea Maxer, la scurt timp după ce a recunoscut motivul divorțului

Ei bine, la scurt timp după aflarea acestui lucru, Deea a distribuit un mesaj pe rețelele de socializare, în care era vorba despre timp, cum o persoană niciodată nu este prea ocupată, ci de multe ori este vorba despre organizarea timpului, dar și despre priorități.

“Fetiță, nimeni nu este prea ocupat. E doar o chestiune de priorități.”, a fost mesajul distribuit de Deea Maxer, pe pagina personală de Instagram.

După ce a anunțat divorțul, Deea Maxer s-a confruntat cu multe răutăți din partea oamenilor. Unii au insinuat că a divorțat pentru un alt bărbat, alții au judecat-o că, din cauza divorțului, copiii vor avea de suferit. Deea Maxer nu s-a lăsat atinsă de aceste vorbe răutăcioase, știind că gura lumii nu o astupă nici pământul, și a decis, în urmă cu o zi, să transmită un mesaj pentru toți oamenii răutăcioși, care au judecat-o.

„Te interesează atât de mult ce crede lumea despre tine? Atunci n-o să câștigi nimic în viață. Important e ce crezi tu despre tine”, este mesajul distribuit de Deea Maxer, pe Instagram Story.

Ce i-a spus Deea Maxer Elenei Merișoreanu, despre divorț

Imediat ce a auzit că Deea și Dinu Maxer divorțează, Elena Merișoreanu a contactat-o pe tânără, pentru a afla dacă acest lucru este adevărat.

Artista i-a confirmat, iar atunci când interpreta de folclor a întrebat-o despre motivul separării, Deea a răspuns ”diferența de vârstă”.

„Sunt foarte tristă că s-au despărțit, Maxerii sunt prietenii familiei mele, nu mi-am imaginat niciodată că vor pune capăt căsniciei.  Am fost la o lansare de produse și i-am văzut pe amândoi, el arată superb, iar ea e o frumoasă. Am sunat-o să o întreb: „E adevărat că divorțați, care e motivul?”. Deea mi-a zis așa: „Diferența de vârstă!”.Îmi pare tare rău pentru ei, au doi copii, au realizat multe împreună. Se zvonește că s-ar fi despărțit din cauza sărăciei, eu nu știu exact. Însă, dacă e așa, să nu uite că alții trăiesc dintr-o pensie mizeră și că n-au ce pune pe masă, așa că să nu se mai plângă. În comparație cu cei de afară, salariile din România sunt mizerabile.”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru  impact.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *