Prima pagină » Cultural » Ce mesaj a primit Theo Rose de la profesoara de franceză, din liceu. „Îți plăcea să te prezinți că…”

Ce mesaj a primit Theo Rose de la profesoara de franceză, din liceu. „Îți plăcea să te prezinți că…”

12 apr. 2024, 15:16,
în Cultural

Theo Rose, cunoscuta artistă din România, a primit recent un mesaj neașteptat din partea fostei sale profesoare de franceză, după ce a recunoscut că nu vorbește fluent această limbă, deși a studiat-o.

Artista s-a destins în fața publicului în cadrul unui podcast, împărtășind aspecte inedite din viața sa privată, printre care și emoționanta cerere în căsătorie primită de la Anghel Damian.

Ce mesaj a primit Theo Rose de la profesoara de franceză, din liceu

Anghel a ales să inscriptioneze câteva cuvinte în limba franceză pe inelul de logodnă, generând astfel o discuție despre competența lingvistică a lui Theo Rose.

Pe parcursul interviului desfășurat în cadrul podcast-ului moderat de Bursucu, artista a fost pusă în fața unei întrebări legate de înțelegerea cuvintelor în limba franceză gravate pe inelul deținut de ea. Răspunsul ei a fost caracterizat de o sinceritate dezinvoltă: „Nu știu”.

Theo Rose a recunoscut că, deși a urmat cursuri de franceză la școală, nu a reușit niciodată să învețe limba la un nivel avansat.

Podcastul în care Theo Rose a făcut această mărturisire a atras atenția fostei sale profesoare de franceză din perioada liceului care i-a transmis un mesaj plin de umor.

„Hey, Theo! Am văzut recent podcast-ul cu Bursucul! Și mi-am amintit de ce nu ai reușit să înveți franceză! Pentru că, la ultima oră de franceză, în fiecare vineri, te comportai mai mult ca Leana din Vacanța Mare decât să fii atentă la oră! Ești o persoană talentată oricum, indiferent dacă știi franceză sau nu. Te îmbrățișez!”, a fost mesajul amuzant pe care profesoara de franceză i l-a trimis lui Theo Rose.

De ce nu poartă Theo Rose inelul de logodnă

Fanii au aflat că Theo Rose a fost cerută în căsătorie de către Anghel Damian și toți admiratorii au fost curioși să vadă inelul de logodnă pe care l-a primit cântăreața de la partenerul ei, dar au fost surprinși când au observat că bijuteria nu este pe degetul artistei.

Prin urmare, toți au fost interesați să afle motivul pentru care vedeta nu poartă inelul de logodnă, iar recent, aceasta a explicat situația, făcând o serie de declarații despre acest subiect.

„Nu a fost așa oficial (n.r.: cererea în căsătorie). Era un cadou de ziua mea, noi și așa ne sărbătorim unul după altul și unul dintre cadouri a fost un inel, care avea gravat în interior un poem în limba franceză, mi-a zis și ce înseamnă și eu am uitat că nu l-am mai scos de mult din cutie. E ceva lătăneț așa și e special, îl țin frumos, l-am pus la loc de cinste la mine în dressing, se vede cutia cu inelul înăuntru, dar nu port accesorii, adică nu prea port de fel.” , a mai spus Theo Rose.

Recent, fosta profesoară de franceză, pe care Theo Rose a avut-o în liceu, i-a transmis artistei un messaj plin de umor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *