Prima pagină » Cancan » Ce meniu primește Irinel Columbeanu de Paște, la azil. Un nutriționist a pregătit totul

Ce meniu primește Irinel Columbeanu de Paște, la azil. Un nutriționist a pregătit totul

19 apr. 2024, 10:28,
BZI.ro, în Cancan

Un nutriționist a pregătit meniul de Paște pentru Irinel Columbeanu, la azil. Fostul milionar va petrece primul lui Paște la azil deoarece nu poate fi alături de fiica lui, de Irina Columbeanu, ea locuiește în America, iar medicul i-a interzis lui să călătorească cu avionul.

Ce meniu primește Irinel Columbeanu de Paște, la azil

După ce a renunțat la chiria din București, Irinel Columbeanu s-a mutat la sfârșitul anului trecut la azilul din Ghermănești, situat în apropierea capitalei, unde a locuit și tatăl său. Acolo a petrecut Crăciunul și acum urmează să sărbătorească și Paștele.

Proprietarul azilului anunță că pacienții vor avea un meniu special. „Organizăm masa de Paște, cu bunătăți. Probabil că o să facem și cu Irinel, îl așteptăm la masă, cu ouă vopsite, miel la cuptor, ciorbă de miel, cozonac, dar în cantități mai mici, pacienții noștri și Irinel nu au voie să mănânce mult, căci sistemul digestiv la persoanele în vârstă nu mai este ca la tinerețe. Avem în permanență un medic nutriționist, care stabilește meniul’, a spus pentru Playtech Ion Cassian.

Irinel Columbeanu își dorea ca de Paște să fie alături de fiica lui

Irina Columbeanu se află în Statele Unite și nu se întoarce în România. În același timp, fostul milionar nu poate călători în America din motive medicale, fiindu-i interzis de către medici să călătorească cu avionul.

„Este bine, are tratament, dar nu are voie să călătorească cu avionul, și-ar fi dorit să-și vadă fiica, dar medicii i-au interzis. El pare, așa, la emisiunile de televiziune, mai obosit, dar starea lui de sănătate este bună, și oricum nu iese des din azil, mai merge pe la tv, unde este invitat. La azil, lumea crede că este foarte rău. Dar, decât să fii bolnav și singur în casă, măcar aici e lume, sunt medici, mâncarea este bună, mănânc chiar și eu, o gust înainte, este stabilită de medici, pentru fiecare boală a pacienților. Românii se sperie de azil, dar în Occident nu este deloc așa. Chiar și milionarii din America, de la o vârstă, își părăsesc vilele și merg la cămine de bătrâni, unde socializează, sunt seri de vals, concursuri potrivite vârstei”, a mai declarat Ion Cassian, care laudă condițiile pe care le au pacienții în azilul lui.

Irinel Columbeanu a luat masa la restaurant cu fosta iubită

Irinel Columbeanu a fost uitat de mulți așa ziși oameni pe care îi considera cândva prieteni, însă Oana Cojocaru, fosta lui iubită, i-a dovedit că, deși nu mai are niciun ban din averea sa uriașă și a ajuns să locuiască într-un azil, nu a uitat de el și se poate baza oricând pe ea. Recent, fostul milionar de la Izvorani a fost surprins de vizita fostei sale iubite, cu 40 de ani mai tânără decât el.

Oana Cojocaru a mers la azilul unde locuiește Columbeanu și i-a pregătit o surpriză la care nici nu îndrăznea să viseze. Cei doi au mers la un restaurant de pe marginea unui lac, acolo unde au petrecut câteva ore împreună. Au depănat amintiri de pe vremea când formau un cuplu și s-au înfruptat din tot felul de bunătăți din meniul localului. Mai mult, consumația nu a fost achitată de Oana.

De curând, s-a aflat ce meniu urmează să primească Irinel Columbeanu la masa de Paște, la azil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024