După evenimentul de sâmbătă, 5 octombrie, s-a aflat ce meniu a avut la nuntă Monica Bîrlădeanu. Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au spus marele „DA”. Cei doi și-au unit destinele, iar petrecerea de nuntă a fost una fastuoasă. Printre cei prezenți s-au numărat oameni importanți din politică și lumea medicală. Așadar, celebra actriță s-a ocupat de fiecare detaliu pentru ca totul să fie bine pus la punct. Vedeta a ales un meniu special pentru invitații săi.
Sâmbătă, 5 octombrie, celebra actriță Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță și-au unit destinele într-o ceremonie deosebită, desfășurată într-o locație de lux, la Palatul Snagov. Evenimentul a fost marcat de un decor elegant, cu aranjamente florale impresionante și un meniu rafinat, toate pregătite la cele mai înalte standarde.
Ce meniu a avut la nuntă Monica Bîrlădeanu
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au ales un meniu special pentru invitații lor. La starter, cei prezenți s-au putut delecta cu ou de găină aromat cu sfeclă, file de somon uscat, cu arome de lămâie și portocale, piept de rață afumat, servit cu dulceață și tomate, salată de crevete cu sos cocktail, tartină cu icre roșii, tartină cu icre negre, terină de ficat de gâscă servită cu dulceață de ceapă, biscuit sărat, trio de brânzeturi și smochine. Iată ce au servit apoi!
* sturion rumenit (servit cu unt negru, icre de lămâie și cripsy rucola, salată de cus-cus în foaie de orez copt și morcov caramelizat)
* sarmale în cuib (învelite în frunză de hrean, tei, viță și varză, coapte în cuptor cu mult vin alb sec și borș de casă, servite pe mămăliguță friptă, smânână, costiță și ardei iute)
* medalion din mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri, sos barbeque, cartofi copți în cuptor cu ulei de măsline, și aromați cu rozmari sau pulpă de rață coaptă, servită cu varză roșie călită cu mere și ceapă, salată de castraveți noi, murați, aromați cu mărar și ulei de floarea soarelui.
Tortul mirilor a fost și el unul spectaculos
Tortul mirilor a fost un adevărat spectacol culinar, impresionând prin gust și aspect. Realizat de bucătari pricepuți, acesta a fost compus din bezea italiană, ganache de ciocolată neagră și vișine în alcool, oferind o experiență delicioasă invitaților. În plus, pe tot parcursul nunții, invitații s-au putut răsfăța cu înghețată, adăugând un plus de răcorire și savoare festivităților.
La nuntă au fost prezenți numeroși invitați de seamă din politică și din domeniul medical, alături de personalități cunoscute din showbiz. Printre aceștia s-au numărat Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, Geanina Ilieș, Adelina Pestrițu, Virgil Șteblea, Maria Buză, Andreea Raicu, Daciana Sârbu, precum și Elvira Deatcu, împreună cu soțul ei.
Invitații prezenți la eveniment au fost unul și unul, la fel ca și meniul ales pentru nuntă de către Monica Bîrlădeanu.