Prima pagină » Actualitate » Ce mânca Irinel Columbeanu când avea bani: Trebuia să se ducă până la Paris pentru asta
Ce mânca Irinel Columbeanu când avea bani: Trebuia să se ducă până la Paris pentru asta

Ce mânca Irinel Columbeanu când avea bani: Trebuia să se ducă până la Paris pentru asta

20 oct. 2023, 10:05, 3 ,
în Actualitate

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a ajuns acum la sapă de lemn, dar asta nu înseamnă că în trecut nu îi plăcea să ducă o viață extravagantă. Puțini sunt cei care știu ce mânca Irinel Columbeanu când avea bani. Pe vremea când își permitea orice, felul preferat de mâncare al lui Irinel Columbeanu era la un restaurant chinezesc din Paris. Atât de mult îi plăcea încât l-a inclus chiar și în meniul de la nunta cu Monica Gabor.

Ce mânca Irinel Columbeanu când avea bani

Irinel Columbeanu a fost unul dintre oamenii de afaceri români căruia îi plăcea să ducă o viață luxoasă. După ce a pierdut toată averea, fostul milionar a început să se confrunte cu probleme serioase atât din punct de vedere financiar, cât și medical. Irinel Columbeanu pare că s-a resemnat și își duce crucea, însă, cu toate acestea, banii încă sunt una dintre problemele care îl macină, în ciuda stilului de viața luxos pe care îl avea în urmă cu câțiva ani.

Acum, acesta se află în azil și, recent, acesta și-a amintit de mâncarea sa preferată. I-a plăcut atât de mult preparatul, încât l-a inclus la nunta cu Monica Gabor.

Pe vremea când afacerile în mergeau strună, Irinel Columbeanu călătorea foarte des în Franța, motiv pentru care începuse să își facă o rutină în a-și vizita de fiecare dată și restaurantul său preferat.

Printre localurile de lux pe care le frecventa milionarul de la Izvorani se regăsea și un restaurant cu specific chinezesc din Paris, extrem de cunoscut.

Mâncarea lui preferată erau ghearele de pui în stil chinezesc, preparat care l-a cucerit iremediabil, astfel că l-a inclus și în meniul de la nunta cu Monica Gabor.

„Știu că i-am adus și bucătarului care s-a ocupat de prepararea meniului de la nuntă, am venit cu ele în avion, ca să ia exemplu și să încerce să le facă și cred că a reușit”, a declarat acesta într-un material video recent.

Irinel Columbeanu a ajuns plin de datorii

Irinel Columbeanu a ajuns la vârsta de 66 de an la azilul unde tatăl său și-a petrecut o parte din viață. Acesta a apelat la serviciile unui cămin de bătrâni din Ghermănești.

Irinel Columbeanu a fost un potent om de afaceri, care a construit un imperiu în diverse domenii, de la producția de materiale de construcție la telecomunicații și media. Deținea compania producătoare de materiale de construcție Turbocim, precum și firmele T.E.T. Group S.R.L., Promotion Group Internațional SRL, Techno Consult Romania SRL, și Molyvi Holdings LTD.

Acesta a fost, de asemenea, acționar semnificativ la Alcatel România. Averea sa a fluctuat de-a lungul anilor, atingând un apogeu de 150 de milioane euro în 2007, pentru a scădea la 7 milioane de euro în 2009.

Irinel Columbeanu a avut relații notabile cu personalități publice, inclusiv creatoarea de modă Romanița Iovan, cântăreața Ana Lesko și fotomodelul Monica Gabor, cu care a fost căsătorit și are o fiică.

Din cauza datoriilor, fostul om de afaceri și-a pierdut averea sa impresionantă. În anul 2006, averea lui era estimată la 60 de milioane de euro, iar în anul 2007 la 150 de milioane de euro.

Acum, puțini sunt cei care știu ce mânca Irinel Columbeanu când avea bani. Pe vremea când își permitea orice, felul preferat de mâncare al lui Irinel Columbeanu era la un restaurant chinezesc din Paris.

Comentarii
  • Acuma roade oase, popândăul ăsta!! Când nu ai creier, așa pățești, nu este de plâns un astfel de caracter!! A ajuns o fosilă, care nu are măcar nici ”ghiare de pui” să mănânce.

  • Specialitate veche, cunoscută-n RSR ca „tachi-muri” (adică „tacîmuri”)… 😉

  • Acum sa zică mersi la ghiare de pui românești odată pe lună și ceai cu biscuiți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *