Prima pagină » Sanatate » Diete si regimuri » Iată ce mănâncă Kate Middleton într-o zi!
Iată ce mănâncă Kate Middleton într-o zi!

Iată ce mănâncă Kate Middleton într-o zi!

26 aug. 2020, 15:08,
în Sanatate

Ce mănâncă Kate Middleton? Ducesa de Cambridge acordă multă atenție la ceea ce mănâncă. Știați că își face propriile cumpărături alimentare? Da, are bodyguarzi care o însoțesc, dar totuși dovedește că este umană până la urmă.

Bea vin

Ducesei îi place să bea din când în când un pahar de vin. După prima sarcină, ea a explicat la o degustare de vinuri din Noua Zeelandă că ii place cu adevărat să se bucure de un pahar de vin bun.

Cafea

Acesta este, de asemenea, un obicei pe care Kate îl are la fel ca ceilalți dintre noi: îi place foarte mult o cafea bună.

Mancare cruda

Pentru a-și menține silueta subțire, Kate Middleton consuma multă mâncare crudă. Mânancă multe fructe și legume, precum și alte alimente care nu au fost gătite. Printre preferatele ducesei se numără fructele goji, pepene verde și tabbouleh. Când Kate și William au vizitat India, i-au spus bucătarului de la hotel că vor dori să mănânce doar opțiuni vegetariene, potrivit trucs-et-astuces.co. Nu face întotdeauna acest lucru, pentru că Kate a urmat și o dietă în care a mâncat multă carne. Cu toate acestea, atunci când nu este la dietă, preferă să mănânce fructe și legume.

Cura de slabire

S-a spus că a urmat dieta Dukan chiar înainte de căsătorie. Cu această dietă, nu mâncați carbohidrați în prima perioadă. Aceasta înseamnă că tot ceea ce mănânci este carne fără grăsime, pește, ouă și produse lactate. Este foarte grea, dar și foarte eficienta si nu trebuie urmata prea mult timp.

Ce mănâncă Kate Middleton? Mâncarea favorită

Kate este destul de aventuroasă când vine vorba de mâncare. În vacanță, îi place să aleagă mâncăruri unice. În plus, îi place și mâncarea picantă. Iubeste un curry bun, dar, din pacate, sotul ei nu-i impartaseste dragostea pentru mancarea condimentata.

Lui Kate îi place să experimenteze când vine vorba de mâncare, dar nu poate mânca doar tot ce își dorește. De exemplu, familia regală nu are voie să mănânce scoici, deoarece există un risc mai mare de intoxicații alimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *