Prima pagină » Sanatate » Diete si regimuri » Iată ce mănâncă Jennifer Aniston într-o zi

Iată ce mănâncă Jennifer Aniston într-o zi

05 feb. 2020, 05:35,
în Sanatate

Ce mănâncă Jennifer Aniston într-o zi? Jennifer Aniston a fost un model de televiziune și film ani de zile. În 1994, actrița a devenit o celebritate de renume mondial datorită rolului Rachel Green în prima serie Friends. Douăzeci și cinci de ani mai târziu, este încă foarte frumoasă. Care este secretul tinereții sale și forma sa fizică la 50 de ani? Potrivit acesteia, actrița adoră sportul – ciudat, dar adevărat – și urmează și o dietă strictă. Vrei să știi ce mănâncă? Asta o ține pe actriță tânără.

Micul dejun

Jennifer Aniston nu începe de obicei ziua cu același mic dejun. De exemplu, consuma adesea un amestec de proteine, avocado și ouă, muesli fără gluten cu o banană sau ovăz cu proteine. Da, într-adevăr! Jennifer spune în Elle că adaugă proteine ​​în ovăz pentru a se simți mai puternică dimineața. Găteste ouă și separă albul pentru a-l pune în ovăz. Potrivit lui Jen, acest lucru îi oferă făinii de ovăz un aspect cremos. Hmm…

Ce mănâncă Jennifer Aniston într-o zi? Pranzul

Prânzul lui Jennifer este puțin mai monoton decât micul dejun. Actrița alege aproape întotdeauna o salată cu multe legume și proteine. Chiar dacă încearcă să își varieze prânzul cu diferite legume și alte surse de proteine, acest fel de mâncare va deveni cu siguranță plictisitor în timp. Cu toate acestea, Jennifer își schimbă rar masa de prânz.

Cină

Dacă vă așteptați ca cina ei să fie ceva mai interesantă, scuzele noastre… Cina este la fel ca prânzul. Jennifer se asigură că continuă să mănânce și suficiente legume și proteine ​​și seara. Mâncă multe legume crude, ou fiert, salată și piept de pui. Potrivit lui Jennifer, acest lucru o ajută, de asemenea, să-și pregătească mesele din timp.

Ce mănâncă Jennifer Aniston într-o zi? Gustarile

După cum probabil te așteptai, gustările lui Jen sunt la fel de sănătoase. Sunt compuse în principal din mere și nuci sau unt de arahide. Este combinația perfectă de carbohidrați, grăsimi sănătoase și proteine ​​și este, de asemenea, ușor de luat.

Masa de trișor

Jennifer aproape niciodată nu se lasă furată de vicii, dar când o face, preferă să mănânce un platou mare de paste carbonara. Felul său preferat de paste este o variantă sănătoasă a carbonarei. Actrița le face cu un praf de sos de curcan, un ou, parmezan și apă. De asemenea, evită uleiul, untul sau smântâna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`