Adina Halas le-a împărtășit fanilor ce mănâncă în Postul Crăciunului. Au trecut două săptămâni de când a început postul Crăciunului, iar Adina Halas a prezentat două rețete de post, extrem de delicioase și ușor de făcut. Vedeta este foarte activă pe rețelele sociale și împărtășește cu prietenii virtuali diverse lucruri.
Ce mănâncă Adina Halas în Postul Crăciunului
Adina Halas a povestit, recent, pe Internet, cum procedează pentru a se menține în formă și în postul Cărciunului. Aceasta a prezentat două rețete destul de simple, una de humus și una de cremă supă de legume. Sunt foarte simplu de făcut, perfecte pentru această perioadă de post, dar și pentru zilele friguroase de iarnă.
Pentru supa cremă de legume, Adina Halas folosește drept ingrediente 2 cepe medii, 2-3 morcovi, 1/4 țelină, 1 păstârnac, 3-4 ardei capia, 2 căței de usturoi, 1 cartof alb, 2 cartofi dulci, 2 cm de ghimbir ras, 200 ml smântână de gătit (20% grăsime), o linguriță de turmeric, amestec de condimente (chimion, busuioc, sumac, boia de ardei dulce si iute), sare roz de Hymalaya cu fulgi de chilli și 3-4 linguri de ulei de măsline.
„Se pun la fiert cepele, morcovii, țelina, păstârnacul și cartofii. Când încep să se înmoaie, se adaugă ardeiul capia. Când sunt aproape fierte legumele, se adaugă turmericul, amestecul de condimente și sarea. Se strecoară supa și se păstrează și lichidul. Peste legumele strecurate se adaugă ghimbirul, usturoiul, smântâna de gătit și uleiul de măsline și se blenduiesc, adăugând treptat și din apa în care au fiert legumele, până se ajunge la consistența dorită, care ar trebui să fie potrivită și cremoasă“, a spus Adina Halas pe rețelele sociale.
Cum prepară humusul Adina Halas
Cât privește humusul, Adina Halas a menționat că folosește pentru a-l prepara 250 gr de boabe de năut (folosesc năut din conservă, gata fiert), 3-4 linguri de tahini (pastă de susan), sucul de la o jumătate de lămâie mică, pătrunjel verde sau busuioc, 1-2 căței de usturoi, piper, sare, cumin, boia de ardei iute sau dulce, câteva linguri de ulei de măsline, 2 lingurițe de semințe de susan (sau orice alte semințe preferi sau ai la îndemână) și 1 linguriță de plante aromatice uscate (busuioc, oregano, mentă sau chiar câte un pic din fiecare).
„Îmi place să mănânc humus, așa că am învățat să-l prepar rapid. Păstrează lichidul din conservă, după ce l-ai scurs. Amestecă tot, folosind un blender vertical. Dacă vrei o consistență mai moale a humusului, adaugă din lichidul din conservă. Pune humusul într-un recipient, adaugă niște ulei de măsline, boia de ardei, plante aromatice, presară semințele și tocmai ai obținut un humus delicios!”, a mai dezvăluit Adina Halas.
Ajutată de Carmen Barcan, Adina Halas sa reușit să slăbească 20 de kg în 3 luni și jumătate.
„Mi-am pierdut voința, la un momentdat și nu mai puteam să îmi mențin greutatea. De aceea am apelat la ajutorul lui Carmen Barcan și așa am reușit să slăbesc 20 de kg în 3 luni și jumăatte“, a menționat recent Adina Halas, care a spus ce mănâncă în Postul Crăciunului.