Prima pagină » Cancan » Ce mai face și cum mai arată Bianca Pop, ispita de la “Insula iubirii”. „Am renunțat la vicii de când sunt mamă”

Ce mai face și cum mai arată Bianca Pop, ispita de la “Insula iubirii”. „Am renunțat la vicii de când sunt mamă”

08 iul. 2024, 13:57,
BZI.ro, în Cancan

Bianca Pop a cunoscut notorietatea nu datorită participării la Insula Iubirii, ci mai degrabă unei replici care a stârnit un val de reacții online. Afirmația sa conform căreia nu iese din casă fără 1.000 de euro a generat numeroase comentarii ironice și critice.

Fanii emisiunilor matrimoniale nu o vor mai putea revedea pe Bianca Pop pe micile ecrane, deoarece aceasta și-a găsit fericirea alături de sufletul pereche. Devenind mamă, Bianca a declarat că a renunțat la vechile obiceiuri și se bucură acum de o viață liniștită alături de familie.

Bianca Pop a trecut printr-o transformare majoră de când a devenit mamă, acum mai bine de un an. S-a mutat în Spania împreună cu iubitul ei, George Tomaziu, și colaborează cu acesta în diverse afaceri. Deși dorul de casă a adus-o înapoi în România pentru o vreme, ea s-a adaptat în Spania și este foarte fericită cu familia pe care o are acum.

Ce mai face și cum mai arată Bianca Pop, ispita de la “Insula iubirii”

Bianca Pop a născut prematur, cu două săptămâni înainte de termen, la sfârșitul lunii mai 2023, însă atât ea, cât și fetița ei sunt în perfectă stare de sănătate. Fosta participantă de la Insula Iubirii este foarte fericită în rolul de mamă și mărturisește că viața ei s-a schimbat radical de la naștere.

„De 1 an și o lună de când sunt mămică, totul se învârte în jurul ei, nu mai am timp pentru mine ca înainte. Nu este ușor, dar este frumos! Nu aș da asta pentru nimic pe lume! În postura de mămică e dificil când mergem la vaccin. Când știu că plânge, deja eu sufăr de dinainte cu câteva zile!

A făcut odată roșu în gât și m-am speriat că plângea. Și odată bronșită, plângea rău că avea muci. Din fericire nu este un copil bolnăvicios. Am și ferit-o de oamenii răciți! Sunt o mamă, poate, exagerată, nu știu! Ce pot spune cu sinceritate este că simt o iubire diferită. Nu am mai întâlnit de-a lungul vieții mele. Când mă privește, când o strâng în brațe, când îmi zâmbește. Nu mai zic că o pup non stop. Este cea mai mare iubire a mea, este dragostea vieții mele!

Am foarte mare grijă de ea! O iubesc foarte mult! Sunt obsedată de ea. Nu știu, așa am fost de când e mică! M-am atașat tare de ea și ea de mine. Amândouă suntem așa. Mă panichez repede la orice, am auzit că așa este la primul copil. De când sunt mamă am renunțat la distracție, la vicii!„, a declarat Bianca Pop pentru fanatik.ro.

Bianca-Pop s-a stabilit în Spania alături de iubitul ei

Bianca Pop s-a mutat în Spania împreună cu iubitul ei, George Tomaziu, și se implică în afacerea familiei. Tatăl fiicei sale organizează evenimente, în timp ce Bianca este mamă cu normă întreagă și se ocupă de treburile casnice.

„Nu am bonă și nici nu vreau! Nu îmi place să o dau la nimeni în brațe. Nici să pună nimeni mâna pe ea! Și când era mami aici tot eu mă ocupam de ea! Nu îmi place să aibă nimeni grijă de ea. De aceea spuneam că este greu, sunt obosită. Uneori le fac pe toate cum pot și cum am chef! Nu este ușor cu copil mic! Asta dacă ești implicat 100%!

George nu mă ajută cu fetița și nici nu are timp. Dacă îi cer să mă ajute, mă ajută puțin seară, gen să stea cu ea să nu cadă să se lovească. Are un restaurant de evenimente. De curând am schimbat locația, am luat un restaurant mult mai mare și suntem cu amenajări. Restaurant de evenimente: nunți, botezuri, petreceri diverse pentru români, dar și spanioli.

Chiar ne înțelegem bine, am liniște, e frumos totul! Comunicăm mult! Eu sunt genul de om care comunică, știu să spun dacă ceva nu e ok, dacă îmi doresc ceva. Și el vede, mă înțelege când sunt obosită. Eu dorm cu micuța și îmi este dor să dorm și cu el, am uitat cum e să dormim în același pat! Dar și el o iubește pe cea mică și știe că are nevoie de mine„, a mai spus Bianca Pop, fosta ispită de la „Insula Iubirii„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *