Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce mai face Șerban Copoț, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Fostul prezentator TV este un bărbat împlinit

Ce mai face Șerban Copoț, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Fostul prezentator TV este un bărbat împlinit

26 iul. 2024, 19:59,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cum este viața lui Șerban Copoț, după ce a decis să se retragă din lumina refectoarelor. Fostul prezentator este un bărbat împlinit! Cum se descurcă în rolul de tată și cât de implicați sunt el și soția lui, Roxana, când vine vorba de copii.

Șerban Copoț se bucură de multe momente speciale alături de aleasa inimii lui, Roxana, și cei trei copii ai lor.

Șerban Copoț, despre rolul de tată

Fostul prezentator TV se concentrează foarte mult pe creșterea și educarea copiilor săi. Șerban Copoț a vorbit deschis despre dificultățile pe care le întâmpină în gestionarea influențelor tehnologice asupra copiilor săi, menționând faptul că părinții din ziua e azi trebuie să fie tot timpul la curent pentru a-i proteja pecei mici de excesele mediului online, dar totodată fără a-i izola complet de acesta.

Șerban Copoț a subliniat importanța de a păstra individualitatea fiecărui copil, încurajându-i să își dezvolte personalitățile unice. Fostul prezentator TV se străduiește să le ofere o educație echilibrată, având grijă să nu le lipsească nimic din punct de vedere emoțional, pentru ca aceștia să devină adulți stabili și echilibrați.

„Ne izbim de niște lucruri pe care nu știm să le gestionăm. Dacă pe vremea noastră părinții mai aveau ceva în comun cu ceea ce însemna copilăria lor, acum noi suntem oarecum în offside. Trebuie să ținem pasul cu ei, mă străduiesc foarte mult să țin pasul cu ei (n.r. cu copiii lui) de așa manieră încât să nu cadă într-o zonă de exces, inclusiv în social media, jocuri și așa mai departe. Dar nici să îi ții departe de fenomen. Și e o educație care se întâmplă așa din mers, internetul e plin de experți”, a mărturisit Șerban Copoț în podcastul Ilincăi Vandici de pe YouTube.

Fostul prezentator TV, un bărbat împlinit

Șerban Copoț este foarte atent și își dorește ca micuții să devină adulți foarte echilibrați din punct de vedere emoționat. Fostul prezentator TV și soția lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar familia lor a devenit completă de când sunt părinți.

„Cea mică da (n.r. seamănă cu el), e bossie. Fiecare dintre ei are câte ceva de la mine, de la soție și de la bunici, de la fiecare. Plus acel miez al lor, al personalității lor pe care încerc să o țin cât se poate de intact și să pot să îl plămădesc așa cu grijă să nu aibă carențe, să ajungă niște adulți foarte echilibrați din punct de vedere emoțional”, a adăugat fostul prezentator TV.

Fostul prezentator TV are parte de multe momente frumoase în familie și iată că se bucură de mult succes pe planul personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *