Prima pagină » Cancan » Ce mai face Angela Similea de când s-a retras din spațiul public. ,,Ea nu mai vrea să cânte…”

Ce mai face Angela Similea de când s-a retras din spațiul public. ,,Ea nu mai vrea să cânte…”

28 feb. 2022, 14:29,
BZI.ro, în Cancan

Multă lume se întreabă ce mai face Angela Similea de când s-a retras din spațiul public. Frumoasa doamnă a muzicii ușoare românești a devenit în ultima vreme o prezență rară la evenimentele mondene, dar și pe scena artistică din România. După ce s-a confruntat cu mai multe probleme în viața privată, celebra cântăreață Angela Similea a luat o decizie surprinzătoare.

Ce mai face Angela Similea de când s-a retras din viața publică

Angela Similea este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, fiind un etalon pentru muzica ușoară românească și un model de profesionalism și dedicare pentru colegii de breaslă. De o perioadă, frumoasa interpretă s-a retras din viața publică și apare tot mai rar în showbiz-ul autohton.

Mai mult, Angela Similea a fost plecată și peste hotare, însă dorul de țară și de public o face să revină pe meleagurile natale. În ultimii ani, aceasta a trecut prin momente grele pe plan personal. Dincolo de poveștile de dragoste tumultuoase, artista a suferit enorm după pierderea soțului ei, Victor Surdu.

Doamna muzicii românești s-a confruntat și cu probleme financiare, dar și cu probleme de sănătate, fapt care a determinat-o să se retragă din lumea mondenă.

Ovidiu Komornyik, unul dintre cei mai buni prieteni ai îndrăgitei artiste, a dezvăluit de ce Angela Similea s-a retras din televiziune și cu ce se ocupă de când nu mai apare în lumina reflectoarelor.

„Angela a știut tot timpul când să spună stop. Iar acum a decis să facă asta. Ea nu mai vrea să cânte. Și nici să facă parte din viața publică.

Angela nu se poate desprinde de țara sa și de publicul care i-a oferit atâtea bucurii. Se întoarce aici de fiecare dată cu plăcere, bucuroasă de revederea prietenilor. După un timp petrecut în altă parte, i se face dor de tot.”, a mărturisit acesta.

Ovidiu Komornyik a mai precizat că în prezent Angela Similea și-a propus să călătorească, să viziteze locuri deosebite și să se bucure din plin de viață. La vârsta de 75 de ani, doamna muzicii românești se menține în formă și este o prezență elegantă în spațiul public.

O altă cântăreață celebră care are un fizic de invidiat și arată spectaculos este Maria Dragomiroiu. Artista se bucură de aprecierea publicului și se mândrește cu cei doi copii ai săi. Și carismaticul actor Romică Țociu se declară un bărbat împlinit alături de copii și de frumoasa lui soție.

Ce decizie surprinzătoare a luat îndrăgita artistă

Angela Similea se dedică mai mult vieții de familie și prietenilor de când s-a retras din spațiul public. Aceasta nu își dorește să mai apară la tv, fiind o prezență discretă în lumea mondenă.

La un pas de a renunța la viața publică a fost și actorul Silviu Biriș, care și-a dorit să renunțe la actorie după ce a trecut printr-un divorț dureros.

Angela Similea a fost căsătorită de patru ori, însă a suferit enorm după pierderea lui Victor Surdu, bărbatul care a iubit-o și a așteptat-o mai bine de 30 de ani. Artista s-a confruntat cu probleme financiare, având și câteva datorii.

Celebra cântăreață a luat o decizie surprinzătoare și a hotărât să își înregistreze numele la OSIM pentru ca nimeni să nu îi poată folosi numele în activități culturale fără acordul acesteia. Angela Similea are o carieră impresionantă pe plan artistic, fiind extrem de apreciată de publicul autohton.

Colegii ei de breaslă au doar cuvinte de laudă când vine vorba de frumoasa doamnă a muzicii ușoare românești.

Ovidiu Komornyik a vorbit recent despre relația de prietenie cu Angela Similea și cum a fost colaborarea dintre cei doi de-a lungul timpului.

„De când colaborăm, am avut o relaţie axată pe respect, nu ne-am certat niciodată. Angela are o educaţie aparte, cu principii. Amândoi suntem bogaţi în sentimente, ne putem baza unul pe altul.”, a declarat artistul.

Angela Similea, frumoasa doamnă a muzicii ușoare românești, s-a retras din viața publică și este o prezență discretă la evenimentele mondene. Celebra cântăreață se dedică mai mult copiilor, nepoților și prietenilor. Artista se bucură de o carieră de succes pe plan artistic și de aprecierea unui public numeros.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *