Prima pagină » Cancan » Ce mai fac Giuliano și Claudio Stroe, la aproape 19 și aproape 17 ani?
Ce mai fac Giuliano și Claudio Stroe, la aproape 19 și aproape 17 ani?

Ce mai fac Giuliano și Claudio Stroe, la aproape 19 și aproape 17 ani?

16 mai 2023, 10:12,
în Cancan

Giuliano Stroe, din județul Olt, a devenit cunoscut în toată lumea drept „cel mai puternic copil din lume” și ca „Micul Hercule”, iar la puțin timp fratele său, Claudio, a arătat că îl interesează același domeniu sportiv.

Giuliano a apărut prima dată în 2010, la emisiunea lui Cătălin Măruță, numită atunci Happy Hour, iar ulterior s-a făcut remarcat la Românii au talent, în 2012.

„Giuliano, ne-ai umilit, mi-am înghițit limba. Îmi scot dinții, mi-i mestec și mi-i înghit. Nu mai are rost”, i-a spus Andi Moisescu la Românii au talent.

Ce mai fac Giuliano și Claudio Stroe, la aproape 19 și aproape 17 ani?

Au trecut anii, Giuliano va împlini 19 ani vara aceasta, iar fratele său, 17 ani. Cei doi se antrenează constant, așa cum arată și fotografiile lor de pe rețelele de socalizare, iar Giuliano are și un cont de TikTok unde poate să fie urmărit.

El și fratele său Claudiu se antrenează constant, participă la competiții și fac filmări sau fotografii în care arată că au un corp lucrat și forță pe care și-o antrenează constant. Printre idolii lor se numără boxerul Floyd Mayweather.

Cum a ajuns să arate „Micul Hercule”

Născut în satul Icoana din judeţul Olt, Giuliano a atras repede toată atenţia asupra sa. Era pregătit de tatăl său şi făcea zilnic antrenamente extrem de dure pentru vârsta pe care o avea. La 2 ani arăta deja ca un culturist.

Supranumit „Micul Hercule” tocmai a devenit major şi şi-a sărbătorit ziua de naştere. Imaginile postate de el pe reţelele sociale sunt totuşi surprinzătoare. A devenit de nerecunoscut

Chiar dacă toată lumea se aştepta ca Giuliano să fie un „pachet” de muşchi, lucrurile nu stau deloc aşa. Stroe a renunţat la gimnastică şi la acrobaţiile care l-au făcut celebru. Potrivit viva.ro, a redus şi intensitatea antrenamentelor din cauza unor probleme de sănătate.

Din păcate, în 2017 a ajuns la un spital din Spania şi a aflat că „are grave probleme la nivelul dezvoltării musculare și osoase„. Atunci, tatăl său a fost la un pas să fie decăzut din drepturile părinteşti pentru că şi-ar fi exploatat copilul pentru bani.

Desemnat „cel mai puternic copil din lume”, Giuliano are în palmares mai multe recorduri. Unul dintre acestea l-a stabilit în 2010, când a doborât recordul de flotări făcute la 90 de grade.

Bunicul „micului Hercule“

După ce Giuliano Stroe a devenit celebru datorită exercițiilor de culturism pe care le face, familia lui a plusat și mai scos o nouă vedetă la înaintare: bunicul micutului Hercule. Cu siguranță mulți dintre voi au văzut filmul „O dădaca musculoasă“, în care protagonist principal este nimeni altul decât Hulk Hogan, un munte de mușchi, care este nevoit să lucreze cu mănuși cu doi frățiori pe care îi are în grijă, în calitate de dădacă. La fel ca bunicul lui Giuliano Stroe, care a acceptat să iasă la „lumină”, lângă nepoțelul lui, și și-a încordat muschii ca să demonstreze că nimic nu este întâmplător în familia lor.

Familia Stroe și-a creat un adevărat brand din a-și afișa mușchii, cu mic, cu mare. Deși au fost mulți care au admirat poza, au fost și străini care îi urmăreau activitatea lui Giuliano Stroe și l-au criticat atunci pe bunic pentru ceea ce face cu băiatul, crezând că este tatăl lui. În familia micuțului Hercule, cum a fost supranumit Giuliano Stroe, toată lumea a devenit dependentă de exerciții fizice și de culturism după ce Iulian Stroe, capul familiei, i-a dirijat pe toți, inclusiv soția și fratele mai mic al lui Giuliano, Claudio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *