Prima pagină » Local » Ce mai fac beizadelele Iașului în izolare. Fiul unui șmecher dansează in chiloți lângă sexy-iubita sa! Mâna i-a ajuns unde nu trebuia – VIDEO

Ce mai fac beizadelele Iașului în izolare. Fiul unui șmecher dansează in chiloți lângă sexy-iubita sa! Mâna i-a ajuns unde nu trebuia – VIDEO

14 apr. 2020, 04:00,
Sorin Pavelescu în Local

Un filmuleț ajuns în mediul online îl arată pe fiul unui afacerist din Iași în timp ce dansează în chiloți alături de sexy-iubita sa. Tudor Apostol este protagonistul din videoclip. Plictisit probabil de izolare, dansează lasciv alături de iubita sa. Mai mult decât atât, o strânge pe femeie de sân în timp ce dă din fund obraznic. Tudor este fiul afaceristului Neculai Apostol. În prezent, acesta se ocupa de mai multe firme și este unul dintre cei mai bogați ieșeni. Soția tânărului, cea care a și postat filmulețul pe contul său de Instagram, activează în domeniul fashion.

O familie controversată

Tudor Apostol este fiul lui Neculai Apostol, controversatul patron al grupului de firme Kosarom! De numele lui Neculai Apostol sunt legate mai multe controverse legate de modul în care şi-a finanţat afacerile până acum! Astfel, toate afacerile lui sunt finanţate cu fonduri europene, multe dintre ele fiind obţinute pe vremea când patronul Kosarom era şi prefect al judeţului Iaşi şi avea în subordine instituţiile de acordare a fondurilor europene. Aşa mare afacerist este Neculai Apostol, încât dacă nu ar fi existat fondurile europene, probabil că în ziua de astăzi nu ar fi fost mai mult decât un sefulet de magazin sătesc acum.

Carne infestată cu Salmonella la Kosarom

De asemenea, grupul de firme Kosarom a fost implicat în mai multe scandaluri în ultima perioadă! În urmă cu doar câţiva ani, în carnea comercializată de grupul de firme Kosarom – AviTop, a descoperite la Iaşi mai multe cazuri de produse infectate cu bacteria Salmonella.

Analizele făcute la produsele din carne ale firmei SC Avitop SĂ Iaşi au arătat prezenta bacteriei Salmonella în carnea brută de pui. Contaminarea cu Salmonella a fost descoperită chiar la abvedea dacă nu cumva şi carnea de porc este infestata, abatorul de păsări AviTop de la Războieni.

Astfel, este logic că există suspiciunea că întreaga cantitate de carne procesată la AviTop poate fi contaminată oricând cu Salmonella.
Tocmai de aceea, ieşenii trebuie să fie foarte atenţi când cumpără produse de la AviTop sau Kosarom. Simptomele infecţiei cu Salmonella sunt: diaree, febră, greaţă, voma, crampe abdominale. Acestea pot fi severe, în special la copiii şi persoanele cu sistemul imunitar slăbit. Bacteriile Salmonella trec din intestin în sânge şi sunt transportate la ficat, splină, rinichi, unde formează focare secundare, iar ca rezultat al infecţiei apar şi frisoane, febră, vomă şi diaree. În formele severe ale bolii există pericolul apariţiei unui şoc hipovolemic sau septic. Simptomele pot apărea după 6 – 72 ore de la infectarea cu bacteria Salmonella şi durează până la o săptămână. În cazurile severe, diareea poate fi extrem de gravă, iar deshidratarea foarte accentuată, încât bolnavul trebuie spitalizat.

Grave nereguli în activitatea Avitop-Kosarom

Un alt scandal în care a fost implicat Grupul de firme AviTop-Kosarom a izbucnit după ce numeroşi salariaţi au acuzat faptul că nu le-au fost achitate asigurările medicale şi sociale de către angajator. Aşa-zisa „privatizare” a SC Agricolă Târgu Frumos SĂ, societatea cu un patrimoniu uriaş, cumpărată la un preţ de nimic de grupul de firme AviTop Kosarom, nu a făcut obiectul niciunei anchete penale, iar foştii salariaţi ai societăţii sunt batjocoriţi în cel mai mare hal de actualii „manageri”. Câteva zeci dintre foştii angajaţi au ajuns la vârsta pensionarii şi au solicitat societăţii să le elibereze adeverinţele care atestă vechimea acumulată în perioada în care au muncit la Agricolă Târgu Frumos. Numai că, foştii angajaţi nu reuşesc să-şi rezolve problema, adică nu au primit adeverinţele solicitate. Privatizarea Agricolă s-a făcut în anul 2002, când fostul prefect Neculai Apostol, preşedintele grupului de firme AviTop-Kosarom era pe val în politică, fiind puternic susţinut de PSD. Conform actului de vânzare, Neculai Apostol ar fi plătit pentru pachetul majoritar al societăţii 1,1 miliarde lei vechi.

Şi celălalt fiu, Lucian Apostol, a avut probleme cu legea

Controversatul Neculai Apostol are doi fii: Tudor şi Lucian Apostol. Nu doar Tudor Apostol a ţinut prima pagină a ziarelor de scandal, ci şi Lucian Apostol, cel care conduce divizia AviTop, din Kosarom. Lucian Apostol a fost implicat într-un scandal cu ameninţări mafiote şi reglări de conturi. Fiul cel mare al lui Neculai Apostol a fost atacat de c~tiva raketi, pentru că i-ar fi furat iubita unui moldovean. De altfel, Lucian Apostol a mai fost implicat într-un scandal conjugal, după ce a avut o relaţie cu fosta soţie a puşcăriaşului Relu Fenechiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *