Prima pagină » Economic Local » Ce locuri de muncă sunt disponibile, în Iași, pentru persoanele cu studii superioare? Angajatorii au postat mai multe oferte
Ce locuri de muncă sunt disponibile, în Iași, pentru persoanele cu studii superioare? Angajatorii au postat mai multe oferte

Ce locuri de muncă sunt disponibile, în Iași, pentru persoanele cu studii superioare? Angajatorii au postat mai multe oferte

31 mai 2024, 02:00,
Raluca COSTIN, în Economic Local

Persoanele cu studii superioare care vor să angajeze în Iași au la dispoziție mai multe locuri de muncă în domenii precum serviciile sau construcțiile. Cei interesați pot primi salarii de minimum 1.000 de euro lunar

Numărul de locuri de muncă vacante din Iași a crescut în ultima lună, iar o parte dintre acestea sunt pentru persoanele cu studii superioare. Din cele 907 oferte publicate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Iași, 121 de posturi sunt pentru persoanele cu studii superioare. Cele mai căutate domenii sunt serviciile și construcțiile. Astfel, HCL Technologies România angajează analist care să aibă studii superioare, cel puțin experiență de un an în domeniu și să știe limba engleză la nivel avansat.

Das SRL are nevoie de cadru tehnic PSI, care să aibă studii superioare. Euro Cont Expert Iași SRL și Fundația „Alături de Voi” angajează contabili cu experiență, care să aibă studii superioare. Firmele din Iași au nevoie de economiști și experți în achiziții publice, cu experiență de minimum 2 ani.

Persoanele cu studii superioare au la dispoziție mai multe locuri de muncă în Iași

În domeniul construcțiilor se angajează ingineri de căi ferate, drumuri și poduri, inginer chimist, inginer construcții civile, industriale și agricole, dar și inginer construcții hidrotehnice. Aceștia trebuie să aibă studii superioare și experiență în domeniul construcțiilor de minimum un an.

De asemenea, alte locuri de muncă sunt disponibile inginerilor geodezi, horticoli, de instalații sau de îmbunătățiri funciare, inginer mecanic și de sisteme electroenergetice. Pentru a obține aceste posturi, cei interesați trebuie să aibă studii superioare și experiență în domeniile unde vor să se angajeze. Salariile sunt de minimum 1.000 de euro lunar. Managerii și peisagiștii care vor să se angajeze în Iași au nevoie de diplomă de absolvent de studii superioare. În domeniul IT se fac angajări, iar cei interesați au șanse să obțină postul de programator, dacă au studii superioare, experiență în domeniu și cunosc limba engleză, nivel avansat. S-au anunțat disponibilizări în domeniul IT.

Persoanele cu studii medii au sute de oferte de muncă în Iași

Cele mai multe oferte sunt pentru muncitori necalificați (92), agent de securitate (60), instalatori instalații tehnico-sanitare și de gaze (63), dulgheri (34). Ieșenii se pot angaja ca agent securitate, ajutor bucătar, barman, cofetar, curier, confecționer, electrician, electromecanic, faianțar, instalatori, dulgher, zidar, fierar betonist, lucrător comercial, lăcătuș mecanic, muncitor necalificat. CT Prestator SRL și Imeco SRL angajează electromecanic, iar Doz Partners BECM și Păvălăscu Construct caută faianțari.

Aceste companii au nevoie de instalatori și lăcătuș mecanic, dar și de muncitori necalificați. Potrivit AJOFM Iași, baza de date este dinamică, actualizându-se în timp real, în funcție de locurile de muncă declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum și de numărul repartițiilor emise în vederea ocupării. Cei interesați să se angajeze pot accesa pe site-ul www.anofm.ro, județul Iași, la secțiunea persoane fizice/locuri de muncă vacante. Persoanele cu studii superioare care vor să angajeze în Iași au la dispoziție mai multe locuri de muncă în domenii precum serviciile sau construcțiile.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *