Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Ce legatura este intre Carmen Tanase si Maia Morgenstern din serialul ”Fructul Oprit”
Ce legatura este intre Carmen Tanase si Maia Morgenstern din serialul ''Fructul Oprit''

Ce legatura este intre Carmen Tanase si Maia Morgenstern din serialul ”Fructul Oprit”

24 mai 2019, 15:57,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:55755;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}

Carmen Tanase si Maia Morgenstern au o legatura foarte stransa. Cele doua sunt prietene vechi, datorita faptului ca au fost nevoie sa imparta aceeasi scena.

Maia sustine ca nu a fost o intamplare alegerea lor in serial, ci Universul a lucrat ca dorinta ei sa devina realitate. Maia Morgenstern si Carmen Tanase sunt actrite si bune prietene in viata reala. Prin urmare, isi povestesc despre proiectele in care sunt angrenate, dar isi marturisesc si dorintele. In urma unei astfel de discutii, Maia Morgenstern s-a alaturat serialului ”Fructul oprit”, joaca rolul Magdei in serialul de la Antena 1.

Vezi si: Reactia lui Carmen Tanase, cand l-a intalnit prima data pe Cabral: „Tu saruta-ma…”

 ”Doamna Carmen Tanase este un om pe care eu il admir foarte mult, ca om, ca actrita, ca mi-e prietena, ca e un reper pentru mine Carmen Tanase, ca e o sursa de inspiratie permanenta, ca e un om foarte onest, foarte deschis, foarte generos. Nu doamna Carmen Tanase m-a convins sa joc in serial, eu m-am adresat dansei! Tin minte: eram in aeroport, in Otopeni, calatoream. Ne-am intalnit intamplator si eu i-am adresat, daca vreti sa ii spuneti o rugaminte, ii putem spune rugaminte. In orice caz, e o dorinta, e un vis, cu siguranta al meu, poate si al doamnei Carmen sa lucram impreuna, sa colaboram, sa cream povesti, sa tesem intamplari in productii artistice si, uite, acum este «Fructul Oprit» si sunt foarte bucuroasa ca e asa, pentru ca relatia dintre personajele interpretate – eu Magda, ea Roxana – e o relatie tensionata, cu multe meandre, au fost prietene in tinerete, e o prietenie tradata, dar acolo unde nu exista conflict, nu exista dramaturgie. Desi ma leaga de doamna Carmen Tanase o prietenie sincera si profunda si foarte veche, personajele noastre din serialul «Fructul oprit» sunt dusmance, sunt rivale”, a marturisit marea actrita. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *