Prima pagină » Actualitate » Ce legătură are Andreea Perju cu Liviu Vârciu. “O puteam lua foarte ușor pe alte căi”

Ce legătură are Andreea Perju cu Liviu Vârciu. “O puteam lua foarte ușor pe alte căi”

17 apr. 2024, 11:37,
BZI.ro, în Actualitate

Andreea Perju și Liviu Vârciu sunt colegi pe platourile de filmare ale serialului “Bravo, tată!”, de la Antena 1. Puțini știu ce legătură are Andreea Perju cu Liviu Vârciu. Cei doi actori lucrează acum în primul proiect. Actrița a povestit că îl știe de o viață pe Liviu Vârciu, deoarece în adolescență a fost fană a formației L.A..

Ce legătură are Andreea Perju cu Liviu Vârciu

Andreea Perju a povestit cum l-a cunoscut, de fapt, pe Liviu Vârciu Aceasta a precizat că a trecut printr-o perioadă destul de dificilă în adolescență, fiind orfană de mamă, iar tatăl ei muncind de dimineața până seara. Actrița a menționat că a făcut o pasiune pentru trupa L.A., iar asta a ajutat-o să urmeze un drum foarte clar în viață.

Actrița a fost extrem de bucuroasă când a luat castingul pentru serialul „Bravo, tată!”, difuzat la Antena 1. Asta i-a permis să aibă ocazia să fie pe platourile de filmare cu Liviu Vârciu, care în trecut a avut o relație cu Claudia Pătrășcanu, despre care ne-a mărturisit că  i-a fost idol în adolescență.

„Cel mai mult am interacționat până în acest moment cu Natanticu, pentru că fiind fostul meu soț îți dai seama că sunt acolo ca un ghimpe în coastă. Pe Liviu îl știu de o viață. Tu și Liviu Vârciu ați lucrat împreună la vreun proiect? Nu am lucrat până acum, dar eu, în adolescența mea, în frageda adolescență, am fost mare fană. L.A, îți dai seama că pentru mine acum este foarte frumos să lucrez cu un om, care, la un moment dat, mi-a fost idol“, a spus Andreea Perju.

Actrița a povestit că decupa fiecare poză cu trupa L.A. și o punea într-un caiet.

„Liviu știe că am fost cea mai mare fană L.A. din țară. Mă duceam la concerte, am acasă niște caiete cu ei, pe care mi le-a păstrat tăticu’, cu fiecare poză, orice lucru pe care îl scriau ziarele despre L.A., eu îl luam, îl decupam, îl puneam frumos în caiet și, gândindu-mă la lucrul acesta, mi-am dat seama că în perioada adolescenței când e foarte periculos și o puteam lua foarte ușor pe alte căi, faptul că eu i-am ales pe ei (n.r. – componenții trupei L.A.) m-a ajutat să îmi țin un drum foarte clar în viață.

Cum a trecut peste perioada grea

Andreea Perju a spus că pasiunea pentru formația L.A. a făcut-o să să găsească un echilubru în viață.

„Atunci nu o aveam pe mama, eram doar cu tatăl meu care de dimineața până noaptea era la muncă și eram destul de lăsată de izbeliște. Iată că mi-am găsit prin acești 3 oameni un drum, un sprijin. Eram fericită că mergeam la concerte, că scriam pancarte, că îi vedeam. E important când ești adolescent și cu atât mai mult dacă ești nevoit să crești de unul singur cred că e important să găsești un echilibru într-o chestie care nu-ți creează în niciun fel vreun disconfort sau nu te pune în niciun pericol“, a menționat actrița.

Cât privește serialul în care joacă, alături de Liviu Vârciu, actrița a declarat că petrece și 12 ore pe platourile de filmare.

„Sunt foarte prinsă cu serialul, filmările se vor termina undeva pe 1 iulie, deci mai am mult și bine. Săptămâna aceasta din păcate colegul cu care eu aveam de filmat a făcut varicelă, este un copil, și așa am putut să ajung la eveniment, dar în general media este de 3-4 zile pe săptămână cu filmările. În zilele în care am filmare nu îmi pot pune altceva, de cele mai multe ori filmez chiar 12 ore pe zi“, a mai zis Andreea Perju, despre a cărei legătură cu Liviu Vârciu puțină lume știe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *