Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce l-a făcut pe Antonio Pican să se apropie mai mult de Dumnezeu! Cu ce probleme s-a confruntat artistul care nu a ieșit o bună perioadă de timp din casă

Ce l-a făcut pe Antonio Pican să se apropie mai mult de Dumnezeu! Cu ce probleme s-a confruntat artistul care nu a ieșit o bună perioadă de timp din casă

10 mart. 2024, 09:00, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Antonio Pican vorbește despre apropierea de Dumnezeu și despre motivele care l-au făcut să ia această decizie. Artistul face declarații exclusive și despre problemele de sănătate care l-au ținut, o bună perioadă de timp, în casă.

Antonio Pican este unul dintre artiștii noi generații care a cunoscut succesul, însă, după cum mărturisește și el, a trecut și prin momente mai grele, motiv pentru care s-a apropiat mai mult de Divinitate. Cântărețul și Bibi, o altă artistă apreciată de public, au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc.

Cu ce probleme s-a confruntat artistul care nu a ieșit o bună perioadă de timp din casă

Antonio Pican mărturisește că anul trecut nu a fost neapărat anul lui, motiv pentru care a hotărât să se apropie mai mult de Dumnezeu. Mai mult decât atât, cântărețul mărturisește că o dată cu această decizie, viața lui s-a schimbat.

„Anul trecut a fost un an pe care nu l-am simțit neapărat pentru mine, de aceea am spus că în acest an vreau să schimb toate aceste lucruri. M-am apropiat mai mult de Dumnezeu, pentru că, consider eu, ușor, ușor începusem să mă îndepărtez. Merg mai des la Biserică, și nu numai, te poți apropia de Dumnezeu și dacă nu mergi. Nu vreau să se interpreteze ca o laudă, merg la Biserică atunci când simt. Viața mea s-a schimbat în bine de când m-am apropiat de Dumnezeu, stau pe lângă mine numai oameni frumoși pe care îi aleg singur.”, a declarat Antonio Pican Pentru Spynews.ro

Artistul a trecut printr-o perioadă mai grea, în urmă cu puțin timp. A avut probleme de sănătate, a ajuns la spital și nu a ieșit o bună perioadă de timp din casă. Nici din punct de vedere emoțional, Antonio Pican nu s-a simțit bine.

„Eu sunt foarte natural, foarte transparent. Sunt lucruri care nu merg bine câte o dată. De exemplu, luna trecută am stat non în casă, pentru că am avut două luni de gripă, două luni de răceală, nu mă puteam ridica din pat. Am fost la spital, nu m-am simțit bine nici pe interior. A fost o perioadă în care nu mă ma mai regăseam pe mine, nu mai știam ce piese să compun, nu mai știam ce vloguri să fac, nu aveam niște prieteni să mă susţină. Asta s-a întâmplat în ultimele luni.”, a mai adăugat artistul.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Da cine transgenderul asta ca nu am auzit in viata mea de el !, e bolnavior saracul ? o fi facut SIDA ori Variola maimutei ? ai plac calugarii mult ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`