Prima pagină » Cancan » Ce își reproșează Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, după participarea la America Express

Ce își reproșează Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, după participarea la America Express

28 mart. 2023, 12:12,
în Cancan

Pe tot parcursul competiției, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au arătat că pot face față provocărilor pe care le întâmpină pe traseu și că sunt determinați să ajungă până la capăt. Din păcate pentru ei, aventura America Express s-a încheiat înainte de a ajunge în marea finală a show-ului. Unul dintre cele două cufere pe care le-au ținut celebrul chef și partenera lui avea ascuns un vultur roșu, ceea ce însemna că sunt eliminați.

După ce a văzut vulturul roșu, Cătălin Scărlătescu a declarat că a avut parte de o experiență frumoasă, pe care nu o regretă.

Ce își reproșează Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, după participarea la emisiune

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost invitați în cadrul „Podcastito Express” și au vorbit despre participarea lor la acest reality show care a stabilit recorduri de audiență.

Celebrul chef a dezvăluit că îi reproșează partenerei lui că a fost mult prea corectă în anumite situații și nu a apela la trucuri pentru a termina mai repede anumite probe, așa cum au făcut alte echipe.

Cătălin Scărlătescu: „Am învățat și imnul islandez. Băi, tată, limbile astea moderne le cunosc. Dar prin Mexic, pe acolo, nu înțelegeam de la incașii ăia nimic, cum vorbeau, măi, frate…”
Nelu Cortea: „Doamne, ce mi-a plăcut! Voi ați avut proba aia, dacă mai țineți minte, trebuia să învățați pe un columbian să zică imnul României. Unul dintre voi trebuia să învățați imnul Columbiei. Și nu ți-a ieșit ție și a venit Scărlă: Mă, Doina… Zi și tu asta aici!”
Doina Teodoru: „Da, da, m-a învățat cum să păcălesc!”
Cătălin Bordea: „Mor cu corectitudinea ta. Cu corectitudinea ta nu mai plecăm de aici”
Cătălin Scărlătescu: „Măi, da leșinam, tu n-auzi? Așa mi-a făcut peste tot. Bălanca ciordea peste tot… Doina când vedea că voiam și eu să fac ceva, ia! N-ai voie!”, au povestit ei în cadrul podcast-ului.

Acuzații de „blat” la Antena 1 după eliminarea lui Cătălin Scărlătescu

Pe pagina oficială de Facebook a emisiunii a pornit un scandal de proporții. Telespectatorii au fost nemulțumiți de faptul că chef-ul de la Antena 1 și partenera lui au fost eliminați. Motivul? Internauții sunt de părere că Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu meritau să ajungă în marea finală, pentru că au trișat.

Ce-i drept și Irina Fodor i-a făcut observație blondinei, ba chiar a penalizat-o de mai multe ori, de-a lungul competiției.

Astfel, fanii au decis să își spună nemulțumirea și i-au acuzat pe producători că au aranjat lucrurile în favoarea echipei celor două artiste.

„Totul este o minciună, pleacă acasă cine trebuie să plece, nu e după merit. Andrelele au fost avantajate chiar dacă au fentat la probe, aveau misiune în parc să caute sacoșa, era o persoană cu o singură sacoșă și nici nu au cautat, și-au dat seama că acea persoană le așteptă să le dea sacoșa, ceva imposibil să îți dai seama dacă are doar una sigură. Asta m-a făcut să cred că totul este o minciună!”/ „Succes moldovenilor!! Trișoarele, dacă nu umblau în sutien și chiloți, nu treceau nici de 2 etape”/ „Andreea Bălan, caracter infect! Sper să câștige Bordea & Cortea!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *