Prima pagină » Actualitate » Ce își învață Andreea Tonciu fiica: O duce la coafor și o lasă să își pună unghii false!

Ce își învață Andreea Tonciu fiica: O duce la coafor și o lasă să își pună unghii false!

10 apr. 2024, 09:22,
în Actualitate

Andreea Tonciu a povestit ce își învață fiica în vârstă de doar 8 ani. Aceasta a spus că o duce pe Rebecca la coafor și o lasă să își pună unghii false atunci  când nu merge la școală. Fosta asistentă TV a mărturisit că este destul de permisivă cu fetița sa.

Ce își învață Andreea Tonciu fiica

Andreea Tonciu, în vârstă de 38 de ani, are o fetiță, pe nume Rebecca, în vârstă de 8 ani. Această experiență a schimbat complet viața celebrei asistente TV, care și-a dedicat întreaga atenție și iubire micuței sale, îndeplinindu-i toate poftele și dorințele.

Fosta concurentă de la „Survivor All Stars“ este extrem de mândră de fiica sa și de asemănarea dintre ele, atât fizic, cât și în ceea ce privește pasiunile. Andreea Tonciu a dezvăluit că micuța Rebecca împărtășește multe dintre pasiunile și interesele ei, lucru care o bucură și o încântă în mod deosebit.

Invitată într-o emisiune TV, Andreea Tonciu a împărtășit publicului detalii despre cum este ca mamă și despre legătura specială pe care o are cu fiica sa. De asemenea, Andreea Tonciu a vorbit și despre modul în care se implică în creșterea și educarea fiicei sale, subliniind importanța oferirii de sprijin, iubire și înțelegere în dezvoltarea micuței sale.

„La aspect fizic seamănă cu taică-su, dar în rest e toată Tonciu. Mie îmi place asta! Chiar mi-aș dori ca atunci când o să fie mare să aibă caracterul meu și să fie ca mine. E mică, dar ea visează, vrea să se facă make-up artist, suntem la capitolul de make-up, îi place mult să se machieze, să-și pună unghii false!“, a spus Andrea Tonciu.

Andreea Tonciu: „Tot timpul vrea să-și facă părul la salon!“

Fosta asistentă TV a precizat că prima dată a văzut în Dubai, în magazine pentru copii, care aveau unghii false pentru copii.

„Apropo de unghiile false, să nu-mi iau hate. Dar efectiv nu mă interesează că mi-aș lua hate. Am fost în Dubai și o prietenă de-ale mele avea o fetiță de 8 ani și erau magazine de astea de copii care aveau unghii false pentru copii. De-atunci a învățat și ea asta. Bineînțeles că și le pune doar în vacanțe, nu la școală. Sau în timpul liber acasă. Dar îi plac treburile astea cu make-up, cu părul, tot timpul vrea să-și facă părul la salon, nu mai vrea să-și facă părul acasă. Am dus-o o dată, de două ori, de trei ori, am învățat copilul…’, a continuat Andreea Tonciu.

Fosta asistentă de televiziune se consideră o mamă destul permisivă.

„Pentru că pe mine mama m-a ținut din scurt. Și mie nu-mi place să-mi țin copilul din scurt. Dacă vrea să învețe, învață. Dacă nu vrea să învețe, trebuie să învețe cât de cât. Nu vreau să iasă vreo eminentă. Să aibă strictul necesar. Cred că poți să câștigi bani și dacă nu ai multă carte. Poți să câștigi mulți bani și fără să ai multe facultăți și multe școli“, a menționat Andreea Tonciu, ce a explicat cum își învață fiica să meargă la coafor și să își pună unghii false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`