Prima pagină » Actualitate » Ce își dorește Gabriela Lucuțar de la viitorul iubit: „Să mă facă să mă simt și eu femeie!”

Ce își dorește Gabriela Lucuțar de la viitorul iubit: „Să mă facă să mă simt și eu femeie!”

21 iun. 2024, 08:20,
BZI.ro, în Actualitate

Gabriela Lucuțar a devenit cunoscută în 2022, după ce a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul mamei sale. De atunci, cele două sunt văzute împreună uneori, fiind prietene și partenere de afaceri. Cunoscută sub numele de „Regina Întunericului”, aceasta a divorțat după 20 de ani de căsnicie. Acum, Gabriela Lucuțar a spus ce își dorește de la viitorul iubit.

Ce își dorește Gabriela Lucuțar de la viitorul iubit

Gabriela Lucuțar a devenit cunoscută după ce a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul mamei sale, în anul 2022. De atunci, cele două au fost surprinse împreună de mai multe ori, ele declarând că au legat o relație de prietenie. Mai mult, au devenit partenere de afaceri. Acum, Gabriela participă la al treisprezecelea sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”, după ce în trecut, a apărut și la „Imperiul Leilor”.

Femeia deține o firmă de pompe funebre și se ocupă cu evenimentele legate de înmormântări, fiind cunoscută și sub numele de „Regina Întunericului”. Cu toate că afacerea ei a dat roade, anul trecut a decis să meargă în fața antreprenorilor de la „Imperiul Leilor”. Aici, femeia le-a cerut antreprenorilor peste două milioane de euro pentru business-ul de care se ocupă.

„Regina Întunericului“ a vorbit recent și despre viața ei personală. Cu toate că în sfera profesională lucrurile merg ca pe roate, în cea sentimentală, lucrurile nu stau chiar la fel. Femeia a trecut printr-o perioadă dificilă, divorțând după 20 de ani de căsnicie. Ea și fostul soț au împreună trei copii, cu care femeia de afaceri a rămas după ce s-a separat de cel care i-a fost alături mai bine de două decenii.

După despărțirea de Flavius Nedelea, Gabriela Lucuțar și Anamaria Prodan s-au afișat în ipostaze inedite pe Internet, care au ajuns în atenția tuturor. Având în vedere afacerea pe care o conduce Gabriela Lucuțar și faptul că Anamaria Prodan s-a lansat în afaceri cu pompe funebre, cele două au luat un dric și s-au plimbat cu el prin oraș.

Este vorba despre un dric care valorează aproximativ 100.000 de euro, pe care l-au prezentat fanilor. Oamenii au posibilitatea să îl închirieze direct de la ele.

Gabriela Lucuțar: „Să muncească alături de mine“

Chiar și așa, prietena Anamariei Prodan este pregătită pentru o nouă etapă din viața sa și își dorește să simtă din nou dragostea. Gabriela a făcut mărturisiri despre ce își dorește de la viitorul bărbat care va apărea în viața ei.

„Mi-aș dori să aibă el inițiativă, să fie alături de mine și să spună el să facem asta, să coordoneze. Nu mai vreau să fiu bărbat. Aș vrea să fiu și eu femeie, să fiu răsfățată. Mi-aș dori să îmi aducă flori, să îmi facă multe complimente, să îmi spună «iubita mea», «frumoasa mea», «îmi doresc să îmi spună iubirea mea». La 2 noaptea, la 3 dimineața, să mă trezească din somn. Să aibă el inițiativă, să fie spontan. Să mă simt și eu femeie, să mă simt iubită, apreciată. Nu neapărat că fostul nu mă aprecia, dar sunt multe din lucrurile de acum pe care nu le făcea. Îmi doresc foarte mult să muncească cineva cot la cot cu mine”, a menționat Gabriela Lucuțar, care a spus ce își dorește de la viitorul iubit.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *