Prima pagină » Cultural » Ce intervenție chirurgicală a suferit Horia Moculescu .„Știu că nu mai am timp” 

Ce intervenție chirurgicală a suferit Horia Moculescu .„Știu că nu mai am timp” 

02 nov. 2023, 14:09,
BZI.ro, în Cultural

Horia Moculescu a dezvăluit recent detalii despre intervenție chirurgicală pe care a suferit-o acum aproape două luni.

Horia Moculescu este fără îndoială unul dintre cei mai renumiți și apreciați muzicieni din țara noastră. La vârsta de 86 de ani, el poate fi considerat un artist complet, având o carieră îndelungată și de succes. În viața personală, poate spune același lucru, având în vedere că are o fiică pe care o iubește enorm și de care este mândru în orice ocazie. Cu toate acestea, compozitorul a trecut printr-o perioadă mai dificilă în ceea ce privește sănătatea sa.

Ce intervenție chirurgicală a suferit Horia Moculescu

Prin urmare, acum o lună și jumătate, a avut loc o intervenție chirurgicală. Deși nu a dezvăluit prea multe detalii la momentul respectiv, acum artistul a dezvăluit totul. Într-un interviu recent, el a mărturisit la ce operație a fost supus și cum se simte în prezent.

Horia Moculescu a vorbit deschis despre experiența sa din urmă cu o lună și jumătate. Chiar dacă intervenția chirurgicală a fost necesară, artistul a dezvăluit că rudele sale l-au criticat pentru alegerea de  a se supune unei astfel de operații la vârsta de 86 de ani. Artistul a menționat că încă se confruntă cu consecințele unui viciu pe care l-a abandonat acum 23 de ani.

„Cât despre sănătate… am avut o operație de hernie inghinală acum o lună și jumătate. Rudele mele de la Drăgășani și-au exprimat revolta față de hotărârea mea de a mă opera la 86 de ani. În rest, ce să spun, plătesc un tribut imens fumatului de care m-am lăsat acum 23 de ani, dar repercusiunile sunt pe măsura inconștienței de atunci.”, a mărturisit Horia Moculescu, în urmă cu puțin timp, pentru viva.ro.

Un nou scandal între Mariana și Horia Moculescu cu privire la fiica lor

Deși în ultimul timp părea că lucrurile s-au mai liniștit între ei, Mariana Moculescu vine cu un nou val de acuzații la adresa fostului soț. Recent, pe rețelele de socializare, Mariana Moculescu a postat o serie de mesaje dure prin care îl acuză pe fostul său soț de mai multe lucruri.

Femeia susține că Horia Moculescu nu ar fi participat cu nimic la creșterea fiicei lor, Nidia, cât timp aceasta a stat în casa bunicilor din Galați. Mai mult decât atât, fosta soție a lui Horia Moculescu îl acuză pe artist că a persecutat-o în repetate rânduri pe mama sa, aceasta fiind bolnavă de cancer.

„Îți mai aduci aminte atunci când te-ai dus la Galați, la mama mea ca s-o iei pe Nidia, și ai făcut un mare scandal în casa ei și ai insultat-o în fel și chip și ai umplut scara blocului de chiștoace de țigări? Țin să-ți aduc aminte că nu ai participat niciodată cu nimic la creșterea ei în casa mamei mele, nici pentru mâncare, nici pentru haine și încălțăminte, nici pentru jucării, medicamente, vizite la doctor.

Însă cel mai groaznic lucru, pe care nu ți-l voi ierta niciodată ție și celor din gașca ta de perverși, este faptul că te-ai dus ca un hoț, ca o bestie, ca un șarpe veninos, pe ascuns, la mama mea și ai persecutat-o într-un hal fără de hal în casa ei primitoare și sfințită, cunoscând faptul că are cancer în fază terminală, metastaze și abia se ținea pe picioare”, dezvăluie Mariana Moculescu pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *