Prima pagină » Cultural » Ce interdicție avea Rona Hartner de la Rocco Sedano. „Din cauza aceasta suferea foarte tare”

Ce interdicție avea Rona Hartner de la Rocco Sedano. „Din cauza aceasta suferea foarte tare”

30 ian. 2024, 08:45,
în Cultural

Rona Hartner a avut o interdicție clară din partea fostului soț, Rocco Sedano, în ceea ce o privește pe fiica lor, Sumayla. Veste tristă a trecerii în neființă a Ronei Hartner a lăsat un gol imens în inimile tuturor celor care au apreciat-o și au iubit-o ca artistă, dar durerea este și mai profundă pentru familia regretatei vedete, care încă nu a depășit această tragedie.

Totodată, Rona Hartner a lăsat în urma sa și o fiică, adolescentă, pe nume Sumayla, care a sărbătorit recent împlinirea vârstei de 16 ani.

Aceasta este foarte talentată și a moștenit abilități artistice atât de la mama sa, Rona, cât și de la tatăl său, Rocco Sedano. Astfel, Sumayla manifestă un mare talent și a avut chiar oportunitatea de a juca în trei filme.

Ce interdicție avea Rona Hartner de la Rocco Sedano

Cu toate acestea, se pare că Rocco Sedano nu a fost de acord ca minora să fie expusă în spațiul public de-a lungul timpului, interzicându-i acest lucru Ronei Hartner. Acest fapt i-a cauzat multă suferință regretatei artiste, așa cum a dezvăluit Dana Cristescu, reprezentanta de relații publice a vedetei.

„Rocco nu a lăsat-o nici  pe Rona să o expună pe Sumayla, nici când era mică și nici acum, mare. Nici măcar poze pe rețelele de socializare nu o lăsa să pună cu fiica lor.    Din cauza aceasta, Rona suferea foarte tare, pentru că fiica ei este foarte talentată, desenează frumos și cântă și la chitară.  Din păcate, fetița a crescut în umbra Ronei și a avut mult de suferit din cauza asta !”, a declarat Dana Cristescu, pentru Click.ro.

Ce relație are Sumayla cu tatăl ei

În prezent, familia Ronei Hartner are grija de adolescentă, dar și tatăl ei, Rocco Sedano, depune toate eforturile pentru a fi alături de fiica sa minoră.

Recent, însă, sora Ronei Hartner, Rinda, a dezvăluit că, în ciuda eforturilor lui Rocco de a fi aproape de fiica lui în această perioadă, există momente în care Sumayla nu este doritoare să se întâlnească cu tatăl ei.

„El (n.r. Rocco Sedano) își dorește să fie aproape de Sumayla pentru că are autoritate parentală acum și la 16 ani, totuși ce zice ea, chiar dacă e minoră, statul ascultă ce spune ea. Mai vine din când în când să o vadă, dar câteodată fata îi spune să nu vină și atunci nu vine”, a sora Ronei Hartner, pentru un post TV.

Mai mult decât atât, în această lună, Sumayla ar fi trebuit să sărbătorească ziua de naștere, dar a ales să nu o facă.

Rona Hartner a avut o interdicție clară din partea fostului soț, iar acest lucru o făcea pe artistă să sufere extrem de tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *