Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce însemnătate au cifrele 3 și 7? Maria Ghiorghiu: „Au o însemnătate deosebită, cred că vom avea parte de un eveniment” – VIDEO

Ce însemnătate au cifrele 3 și 7? Maria Ghiorghiu: „Au o însemnătate deosebită, cred că vom avea parte de un eveniment” – VIDEO

22 dec. 2022, 12:02,
în Stiri si curiozitati

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a discutat în emisiunea BZI LIVE despre însemnătatea cifrelor 3 și 7. Ce semnifică acestea în contextul în care ne aflăm?

Numerele 3 și 7 au avut întotdeauna un simbolism puternic. De pildă, treimea sau triada a fost considerată sacră chiar și în cele mai vechi timpuri. Ea este caracterizată de Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt și conține începutul, mijlocul și sfârșitul. Numărul 3 poate fi găsit în aproape orice religie, nu doar în creștinism. Cercul divin perfect este creat de 3 îngeri păzitori, iar puterea lui trei este universală și este natura tripartită a lumii ca cer, pământ și ape.

Pe de altă parte, cifra 7 este simbolul plenitudinii și al perfecțiunii. Dumnezeu a făcut lumea în șapte zile, iar Adam a fost conceput în cea de a șaptea zi din cea de a șaptea lună de la Facerea lumii. Iisus i-a explicat lui Petru că trebuie să-şi ierte fratele „nu până la şapte ori, ci până la şaptezeci şi şapte de ori“, Apocalipsa va fi anunțată cu șapte trâmbițe, și tot șapte judecăți se vor abate asupra celor care nu se pocăiesc.

Ce însemnătate au cifrele 3 și 7? Maria Ghiorghiu: „Era un 3 auriu, un auriu mai strălucitor ca soarele”

Maria Ghiorghiu a dezvăluit că i s-a arătat o mână, care ținea o agendă mare, cu coperți din catifea grena și cu pagini negre, tot din catifea. Pe două dintre pagini se aflau două numere, 3 și 7, aurii, mai strălucitoare ca soarele. Fiindcă cele două cifre străluceau atât de frumos, acest lucru nu ne poate duce cu gândul la un eveniment trist, ci la un eveniment care va stabili ceva extraordinar.

„Vedeam o mână, care avea o agendă mare, cu coperți roșii, de catifea. A deschis prima pagină, pagina fiind din catifea neagră, în interior totul era din catifea neagră. Când a dat prima pagină, în mijlocul paginii era cifra 3. Dar era un 3 auriu, un auriu mai strălucitor ca soarele. Apoi mâna mai dă o pagină și acolo vedeam același auriu, pe aceeași mărime, tot pe mijlocul foii, un 7. Faptul că ciferele erau aurii, faptul că străluceau atât de mult, erau într-un context cu cer fumos, deci cred că va fi ceva de bine. Cred că vom avea parte de un eveniment, de ceva care va stabili ceva, zic eu și peste trei zile de la acel eveniment se poate întâmpla să fie ceva sau peste șapte zile. Oricum, cu siguranță vom auzi de ceva ce se va întâmpla.”, a dezvăluit Maria Ghiorghiu pentru BZI LIVE.

Maria Ghiorghiu: „Culoarea neagră nu înseamnă neapărat ceva rău”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu susține că cele două cifre au o însemnătate deosebită, pentru că acea agendă „a venit ca din cer”. Nu are importanță dacă interiorul acesteia este negru, fiindcă negru nu înseamnă neapărat ceva rău.

„Au o însemnătate deosebită, pentru că a venit ca din cer acea agendă și s-a deschis. Și faptul că era învelită în catifea, pe dinafară grena și înăuntru negru, nu contează că era negru, culoarea neagră nu neapărat înseamnă ceva rău. Mie îmi place foarte mult culoarea neagră, negru nu purtăm neapărat când e doliu, deci negru putem purta absolut oricând. Deci eu cred că va fi ceva de bine. Nu știu ce-i cu cifrele astea 3 și 7, vom vedea împreună.”, a mai spus clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, în cadrul emisiunii BZI LIVE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024