Prima pagină » WoW! » Diverse » Ce înseamnă up pe Facebook – Cu ce te ajută comentariul
Ce înseamnă up pe Facebook - Cu ce te ajută comentariul

Ce înseamnă up pe Facebook – Cu ce te ajută comentariul

26 mart. 2021, 14:45,
în WoW!

Pe internet se postează nu doar imagini şi filmuleţe, ci şi produse de vânzare. La unele dintre acestea ai văzut comentariul „up”. Ştii ce înseamnă up pe Facebook? Află răspunsul la întrebarea ta din articolul mai jos. Data viitoare, astfel, vei putea să-ţi formezi o idee despre materialele postate, în dreptul cărora scrie up.

Ca să afli ce înseamnă up pe Facebook, trebuie, în primul rând, să ai un cont valid pe această reţea de socializare. Doar astfel ai acces la paginile personale ale prietenilor, la paginile vedetelor şi la divese grupuri. Să fii membru al unui grup cu lucruri pierdute, spre exemplu, este foarte util. De ce? Pentru că nu se ştie niciodată când îţi vei pierde telefonul sau cheile şi vei posta anunţ în grup.

Ce înseamnă up pe Facebook

Dacă tot am adus în discuţie ideea unui grup cu lucruri pierdute, haideţi să discutăm în continuare pe marginea lui. Să spunem că ai găsit pe stradă un telefon. Nu ştii al cui este, nu îl poţi accesa, iar ca să ajungi la poliţie pierzi mult timp. Până a te duce la cea mai apropiată secţie de poliţie, poţi să îi faci o fotografie telefonului şi să o postezi într-un grup de facebook, de lucruri pierdute. Alături anunţi unde l-ai găsit şi cum poate lua legătura cu tine posesorul lui. Fiind un grup unde oricine poate posta aproape orice, mai ales dacă nu există restricţii de aprobare, indicat ar fi să postezi la anunţ şi un comentariu. Ce scrii în el? Un singur cuvânt, şi anume up. Şi poate rogi 2-3 prieteni să pună şi ei up la anunţ. Astfel, postarea ta se va menţine în topul grupului şi va fi cât mai sus. Cu cât este mai sus, cu atât va fi mai vizibil, iar posesorul telefonului va avea o şansă mai mare de a-i recupera produsul.

Dacă, spre exemplu, cea mai bună prietenă a ta și-a uitat geanta într-un taxi, spune-i să posteze anunț într-un grup de Facebook, după care comentează-i la anunț cu up. Astfel o vei ajuta ca postarea ei  să fie văzută de cât mai multe persoane.

Ce înseamnă când ţi se răspunde cu up la o postare

Răspunsul îl găseşti chiar mai sus. Up-l ridică postarea. Cu cât postarea are mai multe comentarii, cu atât se va menţine printre primele postări şi va avea o vizibilitate excelentă. Să spunem, aşadar, că up ar fi oarecum sinonim cu recomand.

Ce înseamnă up în engleză

În limba engleză, termenul up înseamnă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`