Prima pagină » WoW! » Diverse » Ce înseamnă TBT și de ce a devenit așa de popular pe Instagram
Ce înseamnă TBT și de ce a devenit așa de popular pe Instagram

Ce înseamnă TBT și de ce a devenit așa de popular pe Instagram

18 iun. 2020, 14:26,
BZI.ro, în WoW!

Ce înseamnă tbt? Pe Instagram o importantă parte a unui post, fie poză, text sau video o reprezintă hashtagurile. Daca înainte era ceva mai rar să vezi cate un hastag acum se folosesc peste tot. Utilizatorii folosesc tot felul de hashtaguri pentru a face postarea lor să ajungă la cât mai mulți oameni.

Ce este un hashtag pe internet?

Hashtagul este un cuvânt sau un grup de cuvinte, scrise fară spațiu în fata căruia se pune semnul # (diez). Acest lucru face că postările să fie grupate în anumite categorii. Dacă dai click pe un hashtag îți arată toate posturile de la toți utilizatorii de pe site-ul respectiv care au folosit acel hashtag. Chiar dacă pe toate rețelele de socializare se poate folosi hashtag, pe unele nu este chiar așa de popular. Semnul # a devenit popular pe Twitter în 2007 când oameni au folosit #SanDiegoFire pentru a informa lumea despre incendiile de pădure din zona San Diego.

Ce înseamnă tbt în romana

TBT înseamnă Throwback joi și vine de la cuvintele din engleza Throwback Thursday. Cuvântul Throwback s-ar putea traduce că întoarcere, reîntoarcere sau aruncare înapoi (throw back). TBT este folosit când postezi amintiri în ziua de joi. Acesta abreviere este mult mai cunoscuta că un hastag pe rețele de socializare (#TBT, #ThrowbackThursday). Acest hashtag este folosit pentru a posta ceva nostalgic din trecutul tău.

Ce înseamă #tbt și cum e folosit

#TBT este unul din cele mai populare hashtag-uri de pe Instagram, Twitter, tiktok. Asta înseamnă când îl folosiți veți putea obține: mai multe interacțiuni, creșterea audientei (nu doar prietenii vor vedea postarea). Throwback Thursday poate fi folosit într-o mulțime de formate dar trebuie să fie ceva din trecut. Postarea poate să fie audio, video, poza sau text. La început era folosit în principal la o poza cu tine, dar acuma se folosește la orice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
15 iulie 2024
15 iulie 2024