Prima pagină » WoW! » Diverse » Ce înseamnă tbh în engleză – Cum se traduce acronimul
Ce înseamnă tbh în engleză - Cum se traduce acronimul

Ce înseamnă tbh în engleză – Cum se traduce acronimul

29 mart. 2021, 14:25,
în WoW!

În acest articol vom vedea ce înseamnă tbh în engleză. Vorbim despre un acronim din ce în ce mai des utilizat. De altfel, nu se ştie nici cine l-a folosit prima dată, nici când s-a întâmplat asta. Ideea e că foarte des utilizat în comunicarea online, ar fi bine să îi cunoaştem semnificaţia. Adolescenţii nu mai scriu cuvintele întregi, ci încearcă să facă economie de litere şi timp, scurtând tot ce se poate. Acesta este motivul pentru care, destul de des, în fereastra lor de chat, vei vedea acronimul tbh.

Să nu uităm, de asemenea, de aplicaţia Honestube tbh. Ea le oferă fanilor posibilitatea de a-şi complimenta cunoscuţii, într-un fel. Este free şi o găseşti în magazinul App Store. De asemenea, în acest material vom vedea dacă există tbh ca parametru pentru analizele la sânge.

Ce înseamnă tbh în engleză

În engleză, acronimul tbh vine de la to be honest şi se traduce prin: să fiu sincer…, drept să-ţi spun…. Conform explicaţiei oferite de dicţionarul Cambridge, tbh este acronimul unei sintagme folosite cu precădere în mediul online. Atunci când îţi spui părerea despre un lucru sau o situaţie, dai mult mai multă greutate afirmaţiei dacă îi adaugi acronimul tbh. Este foarte des utilizat în comunicarea informală şi apare extrem de rar în articole sau materiale pulicate în presă. Tocmai de aceea nu este menţionat în dicţionarele consacrate. Totuşi, nu este nimic ieşit din comun să foloseşti abrevieri în viaţa de zi cu zi. Spre exemplu, nu este neobişnuit ca, atunci când ceva te amuză în mediul online, să postezi în chat ori într-un comentariu acronimul lmao. Acesta se traduce prin: mor de râs, nu mai pot de râs.

Ce înseamnă tbh synevo

Cine a căutat exclusiv după această sintagmă, şi anume ce înseamnă thb synevo, nu a găsit răspunsul. De ce? Pentru că nu există tbh ca parametru când se fac analize la sânge, ci tsh. Tsh este un marker tiroidian şi vine de la expresia hormon de stimulare tiroidiană. El este recomandat pentru a se vedea dacă pacientul suferă sau nu de hipotiroidism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *