Prima pagină » Cancan » Ce înseamnă seen! Iată explicaţia celebrului cuvânt de pe reţelele sociale
Ce înseamnă seen! Iată explicaţia celebrului cuvânt de pe reţelele sociale

Ce înseamnă seen! Iată explicaţia celebrului cuvânt de pe reţelele sociale

08 iun. 2020, 15:26, 1 ,
în Cancan

Ce înseamnă seen! Vom scrie, în rândurile care urmează, întreaga explicaţie a cuvântului seen. Ajuns viral pe reţelele sociale, cuvântul seen vine, după cum era de aşteptat, din engleza.

Cuvântul seen se foloseşte în diverse situaţii uzuale, dar în ultimii ani acesta a căpătat şi un context negativ. Desigur, unii consideră faptul că a fi lăsat cu seen este mai înjositor decât înjurătura fmm. Alţii sunt de altă părere.

Ce înseamnă seen! Probabil cuvântul înseamnă un dezastru pentru toţi bărbaţii

Cuvântul seen vine din engleza şi a căpătat, în ultimii ani, un sens negativ pentru o majoritate covârşitoare a populaţiei. Cel mai probabil, ”seen-ul” a fost implementat prima oară pe reţeaua socială Facebook. Creatorii reţelei sociale au considerat de cuviinţă să folosească un cuvânt pentru momentul în care utilizatorul cu care vorbeşti în particulat îţi citeşte mesajul. Cei care au implementat acest lucru nu au luat în considerare, în acel moment şi faptul că aceasta implementare va sta la baza sutelor de mii de postari virale de pe reţelele de socializare.

Ce înseamnă seen în contextul social media

Cuvântul seen, tradus din engleză înseamnă văzut şi face referire la momentul în care o persoană îţi citeşte mesajele. Unealta poate fi de un real folos, dar de cele mai multe ori se alătura unui context nefavorabil şi negativ. În contextul reţelelor sociale, s-a implementat ideea că o persoană te poate lăsa cu mesajul citit fără să îţi răspundă la întrebare sau să continue conversaţia începută. Un caz concret îl reprezintă momentul în care încerci să porţi un dialog cu o persoană de sex opus, iar acea persoană nu îţi ”impartaseste” interesul.

Cele mai afectate de seen sunt bărbaţii

Cele mai afectate persoane de celebrul seen par a fi bărbaţii. În încercările lor de a face cuceriri, aceştia se confruntă deseori cu situaţia în care persoanele de sex opus îi lăsă cu…”seen”’. Unele situaţii de acest fel au făcut să ajungă virale pe social media, stârnind hohote de râs.

Ce înseamnă seen pe TPU

Desigur, părerea personală a utilizatorilor de internet contează. În încercarea de a oferi un articol cât mai variat, am căutat pe ceelebra platforma de întrebări TPU. Am dorit să aflăm ce înseamnă seen pentru utilizatorii de internet. Desigur, am găsit răspunsuri atât serioase cât şi comice

”In engleza „seen” înseamnă „vãzut”. Exprimarea de „a da seen” e folosită de adolescenți şi se referă la mesajele trimise pe reţele de socializare la care expeditorul primeşte confirmare că au fost citite exact sub text şi totuşi n-au primit nici un răspuns. Deci „seen-ul” în limbaj adolescentin nu înseamnă doar că ai citit mesajul ci şi faptul că n-ai răspuns. Dacă citeşti şi răspunzi nu se numeşte „seen”. este răspunsul serios oferit de platformă.

Desigur, răspunsul a fost însoţit şi de alte scrieri mai puţin concise. Alţi utilizatori au explicat că ”seen” înseamnă momentul în care eşti lăsat cu gura căscată de o fiinţă superbă, sau ca seen înseamnă momentul în care viaţa îţi da câte o ”palma”.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024